De jongeren van tegenwoordig

Het is maar wat je gewend bent

Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?

Column: roken verbieden is juist gastvrij!

Over horecaheldinnen en periodieke perikelen

Column Sico de Moel: rookvrij terras

De ideale locatie voor jouw nieuwe horecazaak

Zodra de gast jouw zaak heeft uitgekozen, is 'ie wel klaar met kiezen

Column: daarom neem ik mijn kinderen niet mee naar zo'n café

Het recept voor spanningen in je team

Ben jij duidelijk of geef je gemengde signalen af aan je medewerkers?

Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''

Column: Dry January

Column: anderen leren wat jij hebt geleerd

Column: niet zeuren, maar veranderen

Column: lef loont

Audio-column: Verslavend Genieten

Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Column: Hoe zorg je dat je ambitie geen droom blijft?

Audio-column: Moeilijke figuren

Column: hoeveel tijd besteed jij aan zaken die werkelijk impact maken?

Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!

Audio-column: De formule voor succes in de horeca

Column: hoe je te wapenen tegen personeelstekort?

Audio-column: bouw je aan je horecabedrijf of ben je brandjesblusser?

Column: ontregelen regels je café?

Column: waarom hebben cafés zo'n negatief imago?

Audio-column: denkpatronen die jou als ondernemer niet helpen

Column: blurring is juist een zegen

Column: zorg dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden

Column: een glimlach is gratis

Personeel: let op bij verbetertrajecten en ontslag

Fooien: dit zijn de regels

Column: maak van het WK gewoon een ander feestje

Column Monique van Gevelt: moeilijke figuren

Column: wat als je geen bier drinkt?

Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Column: gesubsidieerde staatshoreca

Column: hoe onwetendheid je kan nekken

Column: einde rookruimte

Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?

Als je de verkeerde gasten aantrekt, is het wachten op een negatieve review

Pas op met toezeggingen, het is geen gebakken lucht…

Drugsgebruik tijdens bedrijfsuitje: welke arbeidsrechtelijke sancties zijn er?

Monique van Gevelt: hoe uniek en onderscheidend is jouw café?

Column: bijleren en veranderen om te overleven

Hoe ga je om met drugs op de werkvloer?

Juridisch: BV en toch persoonlijk aansprakelijk?

Monique van Gevelt: gaat het nu echt zo goed met de horeca?

Column: het echte probleem zit in de bierprijs

Een keur aan wil·le·keur

Column Fiona de Lange: Het duizelt bier

Column: Café-eigenaren zijn geen wetshandhavers

Je goed recht: wijziging van arbeidsvoorwaarden, wijs?

Column Fiona de Lange: Belgisch bier floreert en dat blijft zo!

Column Voedingscentrum. Meer groente in de horeca

Je Goed Recht: Aanzeggen, hoe zit dat ook alweer?

Je goed recht: verborgen camerabeelden...

Column Fiona de Lange: Help, bockbierinnovatie!

Mobieltjesterreur

De kosten gaan voor de baten uit!

Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

Zakentaal

Doet u mee in 2014?

Bier drinken en herrie maken

Nieuwe downloads en reeksen

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: