Het is weer gelukt: Westvleteren is groots in het biernieuws. Niet voor het eerst inderdaad, want de Westvleteren 12 -de quadrupel van de Sint-Sixtusa...
Met de intrede van cocktailrobots, biertaprobots, doseer-machines, cocktailtaps, canned cocktails, bottled cocktails, vraag je je het wel af. Ik begri...
Een kus, een pakkerd of een smakkerd, of een lange échte zoen… De eerste vergeet je nooit. Of het nu de allereerste ooit, of de eerste v...
Bierliefhebbers kunnen we indelen in grofweg vier verschillende type gasten: de verstokte pilsdrinker. Deze gast drinkt altijd een vaasje of fluitje,...
Lachende gasten op een strak, fris terras…..overladen met ontluikend groen…..laat maar komen. We zijn even helemaal klaar met de regenbu...
Soms heb je van die momenten, waarbij je voor het eerst iemand aankijkt en meteen een klik ervaart. Geen idee waarin dat zit. Een open gezicht of een...
Januari is alweer bijna voorbij. Even bijkomen leek dit jaar wat lastiger. Ook al ben je een paar dagen weg, ondernemen stopt natuurlijk niet. De fami...
Het is een prachtige dag in Valencia. Zonnig en warm. Op een groot industrieterrein staat een bierbrouwerij en voor die brouwerij stopt een grote tour...
Internationaal Biersommelier Richard Moerkerk is al jaren de vaste columnist van De CaféKrant. Ook in 2022 schreef hij iedere maand (op é...
Het is weer het jaarlijkse moment voor lijstjes, voornemens en voorspellingen. En nippend aan een strak champagnebier sta ik stil bij de gebeurtenisse...
De herfst is culinair gezien één van de mooiste seizoenen. Nou ja… natuurlijk heeft elk seizoen zijn eigen culinaire hoogtepunten...
Ohw, de herfst is tocht wel de meest prachtige tijd voor een zaak zoals de onze vind ik. Alle mooie dingen komen bij elkaar. Buiten de prachtigste kle...