Column: Met Pasen de terrassen open werd het duidelijk niet. Joh!
Zet het bier maar koud!
Column: Huh? Mogen we weer? Maar hoe dan?
Het trauma van het citroentje in het witbier
Column: onze wereld staat nog steeds stil
Column Richard Moerkerk: Daten met een bier
Column: licht aan het einde van de tunnel…
Column Monique van Gevelt: Bivakkeren in onze eigen bubbel
Column Richard Moerkerk: een blikje meerwaarde
Een zwarte pagina in onze horecageschiedenis
Column: Horeca geen bouwsteen van de economie? Wél van de samenleving!
Het nieuws? Er is even geen nieuws
Column Richard Moerkerk: Blik op vooruit
Het nieuwe horecaspel: blurring 3.0
Alles heeft een einde en een worst wel twee
Red je het nog?
Column: Het kanten randje van gastvrijheid
Waarom zou je niet tegen de stroom in zwemmen?
Helpt jouw team je door de crisis heen?
Column Richard Moerkerk: Bier als de vrouw van mijn dromen
Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan jouw huisje?
Column Richard Moerkerk: Lager hoger op de ladder
Etiquette-expert Anne-Marie van Leggelo over gastvrijheid in coronatijd
Column: wat is jouw toekomstperspectief?
Column: caféondernemers zijn zittende dansers
Column Richard Moerkerk: Vaderdag
Column: een tekort aan aandacht is dodelijk
Column Richard Moerkerk: Hoezo bierTJE?
Column Monique van Gevelt: De klok tikt onverbiddelijk door
Column Richard Moerkerk: Brouwerijen en bierbedrijven
De horeca is geen cruciale bedrijfstak in crisistijd, en toch wacht ons straks een belangrijke taak
Column Richard Moerkerk: Creëer een gelegenheid
Storm op komst
Column Richard Moerkerk: Vader Jacob ...
Kan het uit?
Column Richard Moerkerk: Meer 0.0 van de tap
Hoe overleef je de jaarlijkse prijzenslag?
Horeca-etiquette: gedragsregels bij gebruik van e-mail en social media
Column Richard Moerkerk: aandacht maakt bier nog lekkerder
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?
De kroon op je werk
Grijp eerst dat laaghangend fruit
De jongeren van tegenwoordig
Het is maar wat je gewend bent
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!
Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?
Column: roken verbieden is juist gastvrij!
Over horecaheldinnen en periodieke perikelen
Column Sico de Moel: rookvrij terras
De ideale locatie voor jouw nieuwe horecazaak
Zodra de gast jouw zaak heeft uitgekozen, is 'ie wel klaar met kiezen
Column: daarom neem ik mijn kinderen niet mee naar zo'n café
Het recept voor spanningen in je team
Ben jij duidelijk of geef je gemengde signalen af aan je medewerkers?
Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''
Column: Dry January
Column: anderen leren wat jij hebt geleerd
Column: niet zeuren, maar veranderen
Column: lef loont
Audio-column: Verslavend Genieten
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken
Column: Hoe zorg je dat je ambitie geen droom blijft?
Audio-column: Moeilijke figuren
Column: hoeveel tijd besteed jij aan zaken die werkelijk impact maken?
Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!
Audio-column: De formule voor succes in de horeca
Column: hoe je te wapenen tegen personeelstekort?
Audio-column: bouw je aan je horecabedrijf of ben je brandjesblusser?
Column: ontregelen regels je café?
Column: waarom hebben cafés zo'n negatief imago?
Audio-column: denkpatronen die jou als ondernemer niet helpen
Column: zorg dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden
Column: een glimlach is gratis
Personeel: let op bij verbetertrajecten en ontslag
Fooien: dit zijn de regels
Column: maak van het WK gewoon een ander feestje
Column Monique van Gevelt: moeilijke figuren
Column: wat als je geen bier drinkt?
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?
Column: gesubsidieerde staatshoreca
Column: hoe onwetendheid je kan nekken
Column: einde rookruimte
Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?
Als je de verkeerde gasten aantrekt, is het wachten op een negatieve review
Pas op met toezeggingen, het is geen gebakken lucht…
Drugsgebruik tijdens bedrijfsuitje: welke arbeidsrechtelijke sancties zijn er?
Monique van Gevelt: hoe uniek en onderscheidend is jouw café?
Column: bijleren en veranderen om te overleven
Hoe ga je om met drugs op de werkvloer?
Juridisch: BV en toch persoonlijk aansprakelijk?
Monique van Gevelt: gaat het nu echt zo goed met de horeca?
Column: het echte probleem zit in de bierprijs
Een keur aan wil·le·keur
Column Fiona de Lange: Het duizelt bier
Column: Café-eigenaren zijn geen wetshandhavers
Je goed recht: wijziging van arbeidsvoorwaarden, wijs?
Column Fiona de Lange: Belgisch bier floreert en dat blijft zo!
Column Voedingscentrum. Meer groente in de horeca
Je Goed Recht: Aanzeggen, hoe zit dat ook alweer?
Je goed recht: verborgen camerabeelden...
Column Fiona de Lange: Help, bockbierinnovatie!
Mobieltjesterreur
De kosten gaan voor de baten uit!
Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014
Zakentaal
Doet u mee in 2014?
Bier drinken en herrie maken
Nieuwe downloads en reeksen
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!