Privacy Statement

Door middel van dit Privacy Statement informeert Uitgeverij PS: b.v. en PS: Online b.v. u over de persoonsgegevens die van u worden verwerkt en op welke wijze wij daarmee omgaan. Uitgeverij PS: b.v. en PS: Online b.v. zorgen ervoor dat uw persoonsgegevens zorgvuldig worden gebruikt en beveiligd, zodat uw privacy in voldoende mate gewaarborgd blijft conform het bepaalde in de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Uitgeverij PS: b.v. en PS: Online b.v. verzamelen persoonsgegevens van de gebruikers van de websites www.uitgeverijps.nl en onze andere sites, abonnees, deelnemers aan evenementen en andere klanten voor een aantal doeleinden, te weten: 

  1. Het leveren de overeengekomen en/of opgevraagde diensten en producten.

  2. Het optimaliseren van onze dienstverlening aan u door middel van inzicht in uw persoonlijke informatiebehoefte, zodat wij u gericht kunnen informeren over producten van Uitgeverij PS: b.v. en PS: Online b.v. die interessant voor u kunnen zijn.

  3. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om contact met u op te nemen, bijvoorbeeld om u te vragen naar uw ervaring met het bestelde artikel, u een nieuwe aanbieding te doen of u op de hoogte brengen van veranderingen op een van onze websites. Wij zullen geen telefonisch contact met u opnemen of u aan huis bezoeken.

  4. Het verkrijgen van inzicht in onze markt en de behoeften van de klant, teneinde onze producten daarop optimaal af te kunnen stemmen.

  5. Het analyseren van het gebruik van onze producten en diensten.

  6. Het benaderen van klanten voor marktonderzoek en enquêtes over de dienstverlening.

  7. Voor betaalde diensten worden tevens betalingsgegevens verzameld ten behoeve van de facturatie en de incasso van het verschuldigde.

  8. Opt-out gegevens van klanten die hebben aangegeven dat zij geen commerciële informatie wensen te ontvangen.

 

In verband met de bovenstaande doeleinden verzamelen wij naam en adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, (voor betaalde diensten) uw bankgegevens en een aantal gegevens zoals beroep sector leeftijd en de historie van gebruik van andere producten, zoals abonnement en deelname aan evenementen.

Wij verstrekken uw persoonsgegevens uitsluitend aan derden voor zover dat noodzakelijk is voor de uitvoering van de dienst die u afneemt. In voorkomende gevallen bedingen wij van die partijen dat uw persoonsgegevens uitsluitend voor de uitvoering van de overeenkomst gebruikt mogen worden.

Aanvullende informatie met betrekking tot de websites

Met betrekking tot het gebruik van onze websites meten wij welke onderwerpen of toepassingen bezoekers interesseren door de frequentie van het bezoek te meten. Wij meten uw surfgedrag niet op een naar u als persoon herleidbaar niveau. Gemeten wordt het totaal aantal bezoekers of het totaal aantal bezoekers met een gemeenschappelijk kenmerk, zoals functie, branche of leeftijd. Uw persoonsgegevens worden op de website tevens gebruikt om het u mogelijk te maken om persoonlijke instellingen en/of bestanden te maken op de site. Om dit mogelijk te maken werken we met cookies. Een cookie is een klein bestand dat automatisch door de website op de harde schijf van uw computer wordt geplaatst. Een cookie is een soort anoniem registratienummer, dat het mogelijk maakt om als unieke bezoeker te herkennen wanneer u de website bezoekt. U kunt in uw webbrowser cookies buiten werking stellen, zonder dat dit schadelijke gevolgen heeft voor de werking van de website. Het gevolg kan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen slechts beperkt of in het geheel niet werken.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en hebben we uw toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Uitgeverij PS: b.v. en PS: Online b.v. verzamelen op de volgende wijze gegevens:

Facebook & Instagram:

Gegevens van Facebook en Instagram worden gebruikt om advertentie producten te leveren met aanbiedingen. Om voor u relevante advertenties weer te geven (retargeting) en statistieken bij te houden wordt er op onze websites gebruik gemaakt van een Facebook pixel. Informatie over Cookies van Facebook

Google Analytics

Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de websites gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat u ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Privacybeleid van Google

Recht op inzage, wijziging en verzet

Indien u het niet op prijs stelt om informatie te ontvangen over de producten of diensten van Uitgeverij PS: b.v. en/of PS: Online b.v., of indien u uw gegevens wenst te wijzigen of te laten doorhalen, kunt u dat ook schriftelijk kenbaar maken via info@uitgeverijps.n

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: