"Het personeelstekort zit de groei binnen de sector in de weg."

Column: ontregelen regels je café?

Column: zorg dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden

Audio-column: ondernemen is vooruitzien

Regels btw-aangifte en btw-tarieven in de horeca

(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid

Column Monique van Gevelt: moeilijke figuren

Audio-column: Ideeën oogsten

Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Column: hoe onwetendheid je kan nekken

Audio-column: Verkeerde gasten, negatieve reviews

Tweedehands horecaspullen veilen: zo gaat het in z'n werk

Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?

Drugsgebruik tijdens bedrijfsuitje: welke arbeidsrechtelijke sancties zijn er?

Audio-column: Hoe gaan we om met het gebrek aan vakmensen?

Hoe ga je om met drugs op de werkvloer?

Juridisch: BV en toch persoonlijk aansprakelijk?

Audio-column Monique van Gevelt: hoe gastvrij is je marketing?

Bierfabriek lanceert flessenlijn

Audio-column Monique van Gevelt: loepzuivere cijfers

Monique van Gevelt: Lijdend Leiderschap  

Een keur aan wil·le·keur

Audio-column Monique van Gevelt: welke indruk geeft jouw horecazaak je gasten?

Monique van Gevelt: Heb jij het in je?

Het verlenen van schaarse vergunning: een kansspel op zich

Audio-column Monique van Gevelt: de ultieme lunch

Monique van Gevelt: Het verwaarloosde café

De exploitatievergunning en het ‘levensgedrag'

Drie horecabedrijven winnen online challenge 'Boost je omzet!'

Ben je ook zo klaar met brandjes blussen?

Wet Bibob: Regelgeving om rekening mee te houden

Uitbreiding: Zo begin je een tweede zaak (en een derde, of vierde...)

Meten is weten: ook in het café

Kosten besparen met een goede boekhouding

Video: Zwolse horeca inspireert!

Grolsch en de Zwarte Cross verstrekken kredieten

Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei

Advertorial: tablet of smartphone als ideale kassa

850.000 toeristen in Nederland tijdens Pasen

Eerste Popsicle Bar in Nederland

KHN stopt de procedure tegen brouwerijen

1,2 miljoen Nederlanders op voorjaarsvakantie

Doodsbedreiging na negatieve recensie

KHN: horeca innoveert

Download de gratis HorecaMarketingKalender 2016

'Ambtenarij en ondernemerschap botsen weleens'

Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava

McDonald's vernieuwt volop (video)

Nieuwe vestiging Kaldi opent via crowdfunding

Horeca Vlaanderen start No Food To Waste

Belgische bierbrouwer stapt in Brouwerij t IJ

Gemeenten weten het niet meer

Wijnproeven met topsommelier

Tweede EXKi opent op Amsterdam Centraal

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Ondernemers kiezen beste mosselwijn

Gemeentelijke belastingen stegen enorm

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Jonge ondernemers winnen 2 jaar gratis huur

SVH neemt horeca-uitgeverij over

Betaalt de horeca te veel btw?

Crowdfunding voor vestiging Coffeecompany

Win een horecazaak!

IBM's Watson wint Horecava Innovation Award

Column: vadertje piraat

Hulp bij allergenenwetgeving

Makro doet een Rondje Horeca

Rotterdamse ondernemers krijgen pluim

Damn Food Waste in Zwolle

Utrechtse ondernemers krijgen Groene Pluim

Nieuwe trend: lunch met Zalm

100 miljoen voor Belgische horeca?

Jaap Venendaal denkt vooruit

Slapen met Johnny & Jan

Crisis voorbij voor strandhoreca

Horecaondernemers gezocht

Handel met gesloten beurs

Weg met afval en verspilling

Man wil wraak nemen met mes in café

Gaat u ondernemen in 'foodwalhalla'?

Belastingtips voor horeca

3,5% werknemers horeca vormt stel

6 trends die toekomst horeca bepalen

Inkopen, voorraad en groothandel 2.0

10 tips bij inkopen

Lik over je kale hoofd

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

Er gaat een lampje branden in de horeca

Amsterdam vrijer, Den Haag strenger voor horeca

Bedient u de horeca voor een keertje?

'Horeca is een roeping'

Download gratis de cocktailposter

De CaféKrant helpt met ondernemen

In opmars dankzij De RestaurantKrant

Sociale media op werk, wie kijkt mee?

Lindeboom opent nieuwe brouwzaal

Heineken verhoogt prijs voor vat

KHN wil aandacht voor duurzaam

Roken in natte horeca onder vuur

Studenten ontwerpen krijtglas

Mysterieuze masterclass op Horecava

Interview: Robbert Roggenband

Kanshebbers Innovation Award bekend

Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

Nog twee dagen Culinair Pretpark

Mis dit grote spektakel niet!

Volop inspiratie voor de foodbranche

'Groene' Sligro Zwolle opent deuren

App voor veilige horeca gelanceerd

De CaféKrant is weer verschenen deze week!

Heineken 'Teken niet voor een vaste periode'

KHN en De CaféKrant: Cafébizz

Kolibrie nieuwe partner KHN

Nieuw jasje Horeca Starterskrant

'Inzicht geeft betere bedrijfsresultaten'

Kamer beslist snel over bedrijfschappen

'De macht van brouwers is te groot'

Inspiratie op HORECA 2011

'Ultiem vrouwenbier bestaat niet'

Keurmerk voor afrekensystemen opgericht

Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava

Horeca Starterskrant vernieuwd

Smaak centraal tijdens Foodservice Fair

Deli XL wil duurzame toekomst

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Hotel Figi ontvangt Fair Trade Horecapredicaat

Levens lanceert nieuwe ovenlijn

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Rookverbod leidt tot nieuwe lunchroom

Duurzaamheid in horeca loont

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: