Overheid biedt circulaire ondernemers hulp
Horecaketens winnen terrein in straatbeeld
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers
Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"
René Eijsink neemt gepersonaliseerd boek in ontvangst
De restaurantsector: zakelijk denken vanuit liefde voor het vak
Bijna helft van alle ondernemers heeft géén of gedateerde voorwaarden
Column: hoeveel tijd besteed jij aan zaken die werkelijk impact maken?
Column: hoe je te wapenen tegen personeelstekort?
"Het personeelstekort zit de groei binnen de sector in de weg."
Column: ontregelen regels je café?
Column: zorg dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden
Audio-column: ondernemen is vooruitzien
Regels btw-aangifte en btw-tarieven in de horeca
(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid
Column Monique van Gevelt: moeilijke figuren
Audio-column: Ideeën oogsten
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?
Column: hoe onwetendheid je kan nekken
Audio-column: Verkeerde gasten, negatieve reviews
Tweedehands horecaspullen veilen: zo gaat het in z'n werk
Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?
Drugsgebruik tijdens bedrijfsuitje: welke arbeidsrechtelijke sancties zijn er?
Audio-column: Hoe gaan we om met het gebrek aan vakmensen?
Hoe ga je om met drugs op de werkvloer?
Juridisch: BV en toch persoonlijk aansprakelijk?
Audio-column Monique van Gevelt: hoe gastvrij is je marketing?
Bierfabriek lanceert flessenlijn
Audio-column Monique van Gevelt: loepzuivere cijfers
Monique van Gevelt: Lijdend Leiderschap
Een keur aan wil·le·keur
Audio-column Monique van Gevelt: welke indruk geeft jouw horecazaak je gasten?
Monique van Gevelt: Heb jij het in je?
Het verlenen van schaarse vergunning: een kansspel op zich
Audio-column Monique van Gevelt: de ultieme lunch
Monique van Gevelt: Het verwaarloosde café
De exploitatievergunning en het ‘levensgedrag'
Drie horecabedrijven winnen online challenge 'Boost je omzet!'
Ben je ook zo klaar met brandjes blussen?
Wet Bibob: Regelgeving om rekening mee te houden
Uitbreiding: Zo begin je een tweede zaak (en een derde, of vierde...)
Meten is weten: ook in het café
Kosten besparen met een goede boekhouding
Video: Zwolse horeca inspireert!
Grolsch en de Zwarte Cross verstrekken kredieten
Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei
Advertorial: tablet of smartphone als ideale kassa
850.000 toeristen in Nederland tijdens Pasen
Eerste Popsicle Bar in Nederland
KHN stopt de procedure tegen brouwerijen
1,2 miljoen Nederlanders op voorjaarsvakantie
Doodsbedreiging na negatieve recensie
KHN: horeca innoveert
Download de gratis HorecaMarketingKalender 2016
'Ambtenarij en ondernemerschap botsen weleens'
Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava
McDonald's vernieuwt volop (video)
Nieuwe vestiging Kaldi opent via crowdfunding
Horeca Vlaanderen start No Food To Waste
Belgische bierbrouwer stapt in Brouwerij t IJ
Gemeenten weten het niet meer
Wijnproeven met topsommelier
Tweede EXKi opent op Amsterdam Centraal
Multifunctionele Haagse hotspot geopend
Ondernemers kiezen beste mosselwijn
Gemeentelijke belastingen stegen enorm
Jonge ondernemers winnen 2 jaar gratis huur
SVH neemt horeca-uitgeverij over
Betaalt de horeca te veel btw?
Crowdfunding voor vestiging Coffeecompany
Win een horecazaak!
IBM's Watson wint Horecava Innovation Award
Column: vadertje piraat
Hulp bij allergenenwetgeving
Makro doet een Rondje Horeca
Rotterdamse ondernemers krijgen pluim
Damn Food Waste in Zwolle
Utrechtse ondernemers krijgen Groene Pluim
Nieuwe trend: lunch met Zalm
100 miljoen voor Belgische horeca?
Jaap Venendaal denkt vooruit
Slapen met Johnny & Jan
Crisis voorbij voor strandhoreca
Horecaondernemers gezocht
Handel met gesloten beurs
Weg met afval en verspilling
Man wil wraak nemen met mes in café
Gaat u ondernemen in 'foodwalhalla'?
Belastingtips voor horeca
3,5% werknemers horeca vormt stel
6 trends die toekomst horeca bepalen
Inkopen, voorraad en groothandel 2.0
10 tips bij inkopen
Lik over je kale hoofd
Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam
Er gaat een lampje branden in de horeca
Amsterdam vrijer, Den Haag strenger voor horeca
Bedient u de horeca voor een keertje?
'Horeca is een roeping'
Download gratis de cocktailposter
De CaféKrant helpt met ondernemen
In opmars dankzij De RestaurantKrant
Sociale media op werk, wie kijkt mee?
Lindeboom opent nieuwe brouwzaal
Heineken verhoogt prijs voor vat
KHN wil aandacht voor duurzaam
Roken in natte horeca onder vuur
Studenten ontwerpen krijtglas
Mysterieuze masterclass op Horecava
Interview: Robbert Roggenband
Kanshebbers Innovation Award bekend
Kom langs bij Prikkel je Zintuigen
Nog twee dagen Culinair Pretpark
Mis dit grote spektakel niet!
Volop inspiratie voor de foodbranche
'Groene' Sligro Zwolle opent deuren
App voor veilige horeca gelanceerd
De CaféKrant is weer verschenen deze week!
Heineken 'Teken niet voor een vaste periode'
KHN en De CaféKrant: Cafébizz
Kolibrie nieuwe partner KHN
Nieuw jasje Horeca Starterskrant
'Inzicht geeft betere bedrijfsresultaten'
Kamer beslist snel over bedrijfschappen
'De macht van brouwers is te groot'
Inspiratie op HORECA 2011
'Ultiem vrouwenbier bestaat niet'
Keurmerk voor afrekensystemen opgericht
Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava
Horeca Starterskrant vernieuwd
Smaak centraal tijdens Foodservice Fair
Deli XL wil duurzame toekomst
Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs
Hotel Figi ontvangt Fair Trade Horecapredicaat
Levens lanceert nieuwe ovenlijn
BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan
Rookverbod leidt tot nieuwe lunchroom
Duurzaamheid in horeca loont
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!