Agenda

11 feb Horeca EvenTT Sneek 11 - 13 februari Naar website
11 feb Bakkersvak 2019 Gorinchem 11 - 13 februari Naar website
25 feb Global Restaurant Investment Forum Amsterdam 25 - 27 februari Naar website
18 maa Horecabeurs Goes Goes 18 - 19 maart Naar website
25 maa De Noord-Hollandse Horecabeurs Alkmaar 25 - 26 maart Naar website
11 feb Horeca EvenTT
Sneek
11 - 13 februari
11 feb Bakkersvak 2019
Gorinchem
11 - 13 februari
25 feb Global Restaurant Investment Forum
Amsterdam
25 - 27 februari
18 maa Horecabeurs Goes
Goes
18 - 19 maart
25 maa De Noord-Hollandse Horecabeurs
Alkmaar
25 - 26 maart
23 sept Gastvrij Rotterdam Rotterdam 23 - 25 september Naar website
7 okt BBB Maastricht Maastricht 7 - 9 oktober Naar website
11 feb Horeca EvenTT
Sneek
11 - 13 februari
11 feb Bakkersvak 2019
Gorinchem
11 - 13 februari
25 feb Global Restaurant Investment Forum
Amsterdam
25 - 27 februari
18 maa Horecabeurs Goes
Goes
18 - 19 maart
25 maa De Noord-Hollandse Horecabeurs
Alkmaar
25 - 26 maart

Nieuws

18 december 2018 Achtergronden
Check de HorecaMarketingkalender 2019!

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2019 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

18 december 2018 Wet- en regelgeving Achtergronden
Vijf jaar campagne NIX18: normverandering op gang in de horeca

Op 1 januari is het precies vijf jaar geleden dat de leeftijdsgrens voor roken en drinken werd verhoogd naar 18 jaar. In deze periode is er veel veranderd, ook in de horeca. Omdat het rookverbod al ruim 10 jaar geleden werd ingevoerd, zien horecaondernemers vooral een normverandering bij alcohol. De...

17 december 2018 Columns Achtergronden
Column: niet zeuren, maar veranderen

We drinken steeds minder alcohol en eten minder vlees. Ook suikerhoudende dranken, zoals frisdranken en vruchtensappen, gaan minder vaak over de toonbank. Dat is geen aanname, maar een harde realiteit: het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft het voedingspatroon tussen 2007 en ...

14 december 2018 Achtergronden Culinair
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

In bijna de helft van de Nederlandse restaurants wordt deze Kerst hert als hoofdgerecht gereserveerd. Hiermee is hert het populairste hoofdgerecht op de kerstmenu’s in de Nederlandse horeca. In Nederland betaal je in 2018 gemiddeld € 61,- voor een vijfgangen kerstdiner. Goedkoop eten doe ...

14 december 2018 F&B Den Haag
Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad

De binnenstad van Den Haag is uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke winkelgebieden van Nederland. Toch is er nog ruimte om verder te verbeteren. Op basis van de horecabenchmark tussen de vijf grootste steden, blijkt dat het aanbod Food & Beverage (F&B) beperkt is. Er ...

14 december 2018 Onderwijs Ondernemen
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Bekijk al het nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: