Agenda

21 sept Hippe Happen Festival Rosmalen 21 - 23 september Naar website
1 okt Horecabeurs Noord Nederland Groningen 1 oktober Naar website
8 okt Folie Culinaire Maastricht 8 - 10 oktober Naar website
8 okt BBB Maastricht Maastricht 8 - 10 oktober Naar website
18 nov Horeca Expo Gent (België) 18 - 22 november Naar website
21 sept Hippe Happen Festival
Rosmalen
21 - 23 september
1 okt Horecabeurs Noord Nederland
Groningen
1 oktober
8 okt Folie Culinaire
Maastricht
8 - 10 oktober
8 okt BBB Maastricht
Maastricht
8 - 10 oktober
18 nov Horeca Expo
Gent (België)
18 - 22 november
21 sept Hippe Happen Festival
Rosmalen
21 - 23 september
1 okt Horecabeurs Noord Nederland
Groningen
1 oktober
8 okt Folie Culinaire
Maastricht
8 - 10 oktober
8 okt BBB Maastricht
Maastricht
8 - 10 oktober
18 nov Horeca Expo
Gent (België)
18 - 22 november

Nieuws

14 augustus 2018 trends Bier
Er wordt bewuster bier gedronken

De Nederlandse consument duikt steeds dieper in de mogelijkheden van een divers bieraanbod. Hoewel pils nog altijd de onbetwiste leider is in het schap, is er een aanhoudende populariteit van speciaalbier en alcoholvrije en -arme bieren. Dit blijkt uit het jaarlijks terugkerende Nationaal Bierond...

14 augustus 2018 Bier
Moskovieten geven 10 procent salaris uit aan bier

Het biertje blijft over de hele wereld één van de meest populaire alcoholische versnaperingen, maar hoeveel biertjes worden er nu gemiddeld genomen geconsumeerd? Besparingsplatform Kortingscode.nl deed onderzoek naar hoeveel bier er per persoon op maandelijkse basis wordt gedronken en ...

14 augustus 2018 Personeel
Alles over de opbouw van loonkosten

De bezetting in de horeca verandert. Waar vroeger duidelijk een lunchpiek tussen half een en half twee was, komen de gasten tegenwoordig de hele dag over de vloer. Daarom is er een spreiding van personele bezetting nodig, liefst gebaseerd op kennis over de bezetting van je zaak. Technologische hulpm...

9 augustus 2018 Events
Innovatief netwerken tijdens BBB Maastricht 2018

BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, vindt plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober in MECC Maastricht. BBB Maastricht biedt een veelzijdig programma voor horecaprofessionals uit ieder segment. Van (speciaal) bieren tot biologische streekproducten en van innovatieve productont...

9 augustus 2018 Bier
Zorgt de slechte gerstoogst voor duurder bier?

De hitte van de afgelopen maanden heeft niet alleen voor zwetende voorhoofden gezorgd, ook de oogst van gerst valt behoorlijk tegen, lezen we op rtlnieuws.nl. Gerst wordt verwerkt tot mout en is daarmee een van de belangrijkste ingredienten om bier te maken. Wordt door de schrale oogst bier ook duur...

9 augustus 2018
Vijf tips om wespen op afstand te houden

Het valt nu nog mee, maar de maand augustus herbergt ieder jaar weer een wespenplaag. Eind juli zijn de wespennesten voltooid en gaan de insecten op zoek naar voedsel, voornamelijk op uw terras, in de keuken of achter de bar. Bloedirritant voor gasten, werknemers en uzelf. Wij hebben een aantal tips...

Bekijk al het nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: