Sligro organiseert dit jaar opnieuw het event Slim Ondernemen. Op donderdag 23 mei 2024 komen horecaondernemers uit heel Nederland samen om nieuwe ken...
Str’eat, de langverwachte all-day horeca bestemming op het bruisende Strijp-S, kondigt met gepast enthousiasme de publieksopening aan, vanaf 17...
10 april 2024 heeft Marco Bemelmans de Hart voor de Horeca Award ontvangen uit handen van Ricardo Eshuis, directeur van SVH (Stichting Vakbekwaamheid...
Vrijdag 12 april opent The All Out Amsterdam haar deuren in Amsterdam. Dit do-F&B en socializing concept, afkomstig van de creatieve geesten achte...
Ondernemen is investeren. Als horecaondernemer krijg je regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In ‘Waar moet je op lette...
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
Restaurant Hemel & Aarde in Utrecht krijgt er een 'bijdehand jong zusje' bij. Half mei opent het team direct naast het restaurant een wijnbar waar...
De gevolgen van een brand en rook kunnen enorm zijn. Welke maatregelen kun je als horecaondernemer zelf treffen om de brandveiligheid te vergroten? En...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant heeft alle...
Onderzoek toont aan dat vacatureteksten voor functies in de sector horeca & toerisme veruit het slechtst scoren. De teksten krijgen een rapportcij...
De zestiende editie van HorecaEvenTT op 5, 6 en 7 februari 2024 was naar eigen zeggen zeer geslaagd. De organisatie kijkt uit naar volgend jaar, wanne...
Ondernemen is investeren. Als horecaondernemer krijg je regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In deze nieuwe rubriek ‘W...
Een nieuwe culinaire hotspot staat op het punt de deuren te openen aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam Oud-West. Met een unieke samenwerking tussen e...
De eerste dag van de horecavakbeurs HorecaEvenTT in Leeuwarden zit erop. Zowel de beursvloeren als de wedstrijdkeuken en het wedstrijdrestaurant waren...
Bij de gerenommeerde ‘Internationale World Gin Awards 2024’ in Londen is de Nederlandse Stookt Craft Gin in de prijzen gevallen. Distillat...
Groots ondernemen. In tegenstelling tot horecaondernemers die al hun energie kwijt zijn aan één zaak, zijn er ook ondernemers die meerde...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant heeft...
Ondernemen in Zaandam. Sjoerd Beekes (51) verwezenlijkte in mei 2019 een langgekoesterde droom door zijn eigen café te openen. Al snel bleek de...
Op de frisse, maar zonnige ochtend van 29 januari 2024 om klokslag 11:00 ging het startschot voor de langverwachte nieuwe Horeca Vakbeurs...
Ondernemen in Maastricht. Bastiaan Bronkhorst werd in april vorig jaar benoemd tot algemeen directeur van Stadsbrouwerij Maastricht, met als doel de g...
Horecava, vond van 8 t/m 11 januari plaats in Rai Amsterdam. Deze editie stond onder andere in het teken van professionalisering. Door stijgende prijz...
Je wil na moeilijke jaren weer gasten verwelkomen en omzet maken. Maar hoe doe je dat, terwijl iedereen knokt om personeel? Het antwoord ligt in digit...
Een van de eerste zaken die gasten te zien krijgen wanneer zij een horecagelegenheid binnengaan is de menukaart. Het menu is daarmee een prominent vis...
Net als in veel andere sectoren geldt ook in de horeca dat stilstand achteruitgang is. Concepten en businessmodellen die vijf jaar geleden voor veel a...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die net voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant h...
Van studenten tot jonge gezinnen. Met meer dan 75 cafés en restaurants in Nederland bedient Restaurant Company Europe (RCE) diverse doelgroepen...
Donderdag 30 november maakte SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca), namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekend welke leerbedrijven en leerme...
Terwijl de feestdagen in aantocht zijn, deelt Thuisbezorgd.nl haar jaarlijkse overzicht met de populairste, ongewone en opvallendste bestellingen in N...
Op 16 december opent de derde locatie van karaokebar Duke of Tokyo aan het Hofplein in Rotterdam. Na het succes van de eerder geopende locaties in Ams...
Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met Hanos. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca...
Ondernemen in Deventer. Als theesommelier en eigenaar van Roemar Koffiebranderij en -proeverij in Deventer, is Rob Kroes (66) dé persoon die al...
House of Bird Kwintelooijen slaat zaterdag 2 december zijn deuren open, genesteld in het prachtige Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug tussen Rhenen en...
Er staan nieuwe producten op het menu voor de horeca-industrie; ontdek in deze rubriek welke producten dat deze maand zijn. Van ingrediënten in d...