Ondernemen in Groningen. In een hoekpand in het hart van Groningen heeft Brouwerij Martinus zijn thuis gevonden. Een brouwerij met een verhaal dat beg...
Ondernemen in Heerenveen. Wat begon als een platenzaak met tosti's groeide uit tot een ontdekkingsreis door Italië. Nunzio Daluiso is de ondernem...
Ondernemen in Utrecht. Bart Broshuis bouwde in Utrecht een biercafé om naar een wijnbar. Waar vele biercafés de rekening van de brouweri...
Ondernemen in Nijmegen. Bas Neienhuijsen (57) heeft al 28 jaar ervaring als horecaondernemer in Nijmegen. Inmiddels vallen zeven horecazaken onder zij...
Café Boëms Jeu is al bijna 111 jaar een begrip in het Limburgse dorp America. De stamkroeg van de band Rowwen Hèze en ook de vaste...
De herfst is de periode van warme chocolademelk, glühwein, dekentjes op het terras en wildgerecht. Maar dit prachtige seizoen biedt meer dan prod...
De Utrechtse brouwers zijn van plan om eind dit jaar een foodbar te openen aan de Oudegracht 50. Met het openen van een locatie aan de Oudegracht gaat...
Volgens het CBS zegt maar liefst 43 procent van de horecaondernemers in het tweede kwartaal van dit jaar het tekort aan arbeidskrachten als belangrijk...
Juist nu is het zaak om efficiënt en bewust te gaan verkopen. Kennis van sales is namelijk heel belangrijk om een zo hoog mogelijke omzet en marg...
Na ‘veganuary’ is het in de week van 7 tot en met 13 maart wéér tijd om stil te staan bij de vlees- en zuivelconsumptie in d...
Uit onderzoek van de Nederlandse Brouwers blijkt dat speciaalbier nog altijd stijgt in populariteit. Er lijkt geen einde te komen aan de opmars en het...
Wie geen koemelk wil gebruiken, denkt al snel aan plantaardige melk. Toch zijn er verschillende soorten dierlijke melk die minder gangbaar zijn dan ko...
Met PUR PAIN brengt de Vlaamse Biobakkerij De Trog ambachtelijke, pure en 100% biologische broodproducten tot bij de Food professional. De bakke...
Convenience bestaat in vele vormen, zelfs op het gebied van het borrelmoment. In het café wordt vrijwel uitsluitend met convenience gewerkt, wa...
Van de Piña Colada tot de inmiddels niet meer weg te denken Gin & Tonic. Op de eerste editie van het Gin & Rum Festival draait werkelij...
Rens van de Berg en Bart Oosterholt zijn de oprichters van Social Deal, het platform waar consumenten met korting de beste deals voor vrijetijdsbested...
Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesv...
Het volledig gerenoveerde Grand Café Plaza, dat wordt geëxploiteerd door HMSHost, grenst direct aan Aankomsthal drie op Schiphol en geeft...
Wil je je gasten binnenhouden, dan kan het geen kwaad om een borrelplankje op de kaart te hebben staan. Maar wat zet je daar dan op? Is het nodig om j...
Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gez...
De keuken wordt steeds belangrijker voor het café, al was het maar voor het opmaken van de borrelplank. Maar ook lunch en hapjes groeien in popularite...
Op 1 september 2017 opent House of Watt haar deuren aan de James Wattstraat 73 – in Amsterdam Oost. Deze nieuwe ontmoetingsplek is gevestigd in...
Volgende week verschijnt een nieuwe uitgave van De CaféKrant. In deze editie lees je onder meer: - Een interview met Wiggert Mes, Boris van...
Eetcafé Refter, aan het begin (of het einde) van de Nachtegaalstraat, vind je dichtbij de Stadsschouwburg in Utrecht. Waar vroeger café...
Marcel Oosterling van Café Oosterling in Amsterdam heeft zijn cafégasten op snackgebied veel te bieden. Borrelaars kunnen kiezen uit ver...
Ahoy Rotterdam opende gisteren haar deuren voor Gastvrij Rotterdam, dat drie dagen lang dé plek voor horeca-professionals is. Hierbij geven wij je...