Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

24 juni 2019 | Thijs Jacobs

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (op zaterdag vanaf 10.00 uur) welkom om te genieten van de lekkerste lunchgerechten, een gezellige borrel of de beroemde grillspecialiteiten van de houtskoolgrill, zoals de streetfood saté, perfect gegaarde tournedos en verse zeebaars & gamba’s.

Op warmere dagen kan je er ook plaatsnemen op het zonnige terras op het plein. De kersverse franchisenemers zijn geen vreemden in Limburg. Vader en dochter, Wim en Sanne Cox, hebben meerdere horecagelegenheden in Roermond en omgeving, zoals Schnitzelparadies, Piet Friet en Markt10. Ze zijn ontzettend verheugd dat ze restaurant De Beren Roermond hieraan mogen toevoegen: ”De Beren is een ontzettend mooie formule, waarvan wij zeker zijn dat de inwoners en bezoekers van Roermond erg blij zullen worden!” Om de opening te vieren eet de gehele maand juli de vierde persoon gratis!

Bekende ondernemers

Voor ondernemer Wim Cox en zijn dochter Sanne Cox is Roermond bekend terrein: “Met zo’n 11 horecaexploitaties, waarvan vijf in Roermond kennen wij de markt als geen ander. Toen wij hoorden dat De Beren een locatie aan de Markt gingen openen en nog zochten naar ondernemers, zagen wij meteen kansen. Het is een ontzettend mooie plek en De Beren is een formule die hier perfect past. Wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kunnen niet wachten om onze eerste gasten te verwelkomen!”.

Goedgevulde kaart

De menukaart van De Beren is heel gevarieerd. Zo staat de lunchkaart vol rijkelijk belegde broodjes, verrassende clubsandwiches en goedgevulde salades. Ook een high tea behoort tot de mogelijkheden, welke gereserveerd kan worden vanaf twee personen. Tussen de middag- en avondmaaltijd door is het terras of de sfeervolle bar een gezellige plek om met vrienden, familie of collega’s te borrelen. Zo heb je keuze uit verschillende borrelplanken en wordt het sharing dinner arrangement aangeboden. Ook kan je kiezen voor een high beer of high wine en zijn er verschillende cocktails en mocktails te verkrijgen.

De Beren ‘Speciality’ van de houtskoolgrill

De restaurantketen staat vooral bekend om de Beren ‘Speciality’: specialiteiten van de houtskoolgrill zoals de befaamde saté en spareribs. Echte vleesliefhebbers kiezen voor een goedgegrilde entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen of voor de wisselende seizoens-specialiteit, wat dit seizoen een T-Bone steak is: kwalitatief hoogwaardig vlees van entrecote én ossenhaas van maar liefst 800 gram met het bekende T-vormige bot. Bijna alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Daarnaast zijn er ieder seizoen wisselende gerechten in het driegangenkeuzemenu, welke ook los te verkrijgen zijn. Ook de kids komen niet tekort! Zij hebben keus uit zes kindermenu’s met vrolijke Beren-ijsbeker die je mee naar huis mag nemen. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek aan Foroxity Filmarena. Dit Diner & Film arrangement kost 31 euro per persoon en bevat het driegangenkeuzemenu en een filmkaartje.

Een horecamerk met een sterke persoonlijkheid

De typisch Rotterdamse horecaformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Het team van De Beren Roermond is nog op zoek naar versterking in de bediening en de keuken. Ben jij op zoek naar een bijbaan? Solliciteren kan via de website.  

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: