Eetcafé Refter opent in Utrecht

9 mei 2017 | Thijs Jacobs

Eetcafé Refter, aan het begin (of het einde) van de Nachtegaalstraat, vind je dichtbij de Stadsschouwburg in Utrecht. Waar vroeger café Eigen Schuld gevestigd was, hebben Lotte en Rogier nu hun droom waargemaakt. Zij nemen de positieve ervaring en alle mooie recensies mee van hun vorige zaak, de twaalf jaar dat zij tot ieders tevredenheid Tastoe eten en drinken in de Zadelstraat bestierden.

Refter is een sfeervolle huiskamer-kroeg aan de Nachtegaalstraat nummer 29b. Er is een bescheiden terras, maar met de deuren helemaal open zit je binnen, bijvoorbeeld op de Chesterfield bank, bijna net zo buiten.

Plek voor iedereen

Voor buren, passanten, studenten, harde werkers, gezinnen... Iedereen is welkom. Een aangename ontmoetingsplek, waar je terecht kan voor koffie, ontbijt, lunch, uitgebreide borrelplanken, een eetcafé-hap en natuurlijk een ruim assortiment aan bieren en dranken.

Refter is open van dinsdag tot en met zondag. Van de eerste kop koffie tot de vrijdagmiddagborrel. Van de doordeweekse lunch tot de late zaterdagavond en vrolijke zondagmiddag.
Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een gevarieerd programma; denk bijvoorbeeld aan livemuziek, een literatuurquiz, lezingen en proeverijen.

Eetcafé Refter. Nachtegaalstraat 29B, Utrecht.
www.eetcaferefter.nl

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Bier
Swinkels Family Brewers komt versneld met Swinckels’ 0.0%

Swinkels Family Brewers komt versneld met Swinckels’ 0.0%, een nieuw alcoholvrij bier, en brengt deze exclusief naar de horeca. Swinckels’ Superior 0.0% Beer is een uitgesproken, fris en verfijnd alcoholvrij bier. De brouwer voegt hiermee nog een alcoholvrij bier toe aan haar uitgebreide...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: