Heropening Grand Café Plaza op Schiphol

6 juni 2019 | Yonne van Geene

Het volledig gerenoveerde Grand Café Plaza, dat wordt geëxploiteerd door HMSHost, grenst direct aan Aankomsthal drie op Schiphol en geeft reizigers dat typisch Nederlandse ‘welkom thuis’ gevoel. Een modern grand café met een warme, huiselijke sfeer.

Met z’n warme koperkleuren en stoer staal vormt de nieuwe bar het hart van het grand café. Ook de grote koperen biertanks zijn echte eyecatchers. Het design van de open keuken, dat in samenwerking met het Heineken Design Bureau tot stand kwam, is doorgetrokken naar het sfeervolle restaurant.

Menukaart

Ook de menukaart is vernieuwd. Hierop prijkt nu onder andere de ‘Moving Mountains’ Burger. Een 100 procent plantaardige burger die niet van ‘echt’ te onderscheiden is. Maar ook klassiekers met een moderne twist zijn verkrijgbaar zoals landbrood met gerookte ossenworst en Hollandse kippendijen saté. Voor de ruim 65.000 mensen die op Schiphol werken, is het nieuwe grand café dé locatie voor een werklunch, borrel of receptie. Met een mooie selectie aan craft bier, cocktails en heerlijke borrelplanken met lokale specialiteiten.

“Met het afwisselende menu bij Grand Café Plaza bieden we aankomende reizigers en ophalers een welkom thuis gevoel in een gezellige, huiselijke omgeving”, aldus Ad Willemsen, General Manager van HMSHost Schiphol. “Zo kunnen reizigers in een prettige omgeving geleidelijk ‘landen’ voordat zij de reis naar huis maken.”

Irene Muysson, Manager Retail, Food & Beverage en Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol: “In Grand Café Plaza ervaar je dat typische Hollandse gevoel van gezelligheid. Niet voor niets is het één van de populairste ontmoetingsplekken op onze luchthaven. Dat met de menukaart nu ook wordt ingespeeld op de wensen van de bewuste consument, juichen wij van harte toe.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Columns Column Thijs Jacobs
Het nieuws? Er is even geen nieuws

Het nieuws? Binnen onze geliefde cafébranche is er al een tijdje geen nieuws. Voor ons gevoel al een hele lange tijd. Zicht op heropening van de horeca is er nog even niet, zeker niet met de coronacijfers zoals we die nu zien. Ja, er is wel aandacht voor de restaurants die heel misschien kunn ...

Drinks Bier
Bavaria doopt nieuwe brouwinstallatie voor nieuwe 0.0% die smaakt als pils 

Vandaag onthult brouwerij Bavaria, onderdeel van Swinkels Family Brewers, haar nieuwste 0.0% brouwinstallatie voor alcoholvrij en alcoholarm bier. Deze brouwinstallatie, genaamd Fenix, stelt Bavaria in staat om een nieuw alcoholvrij bier te brouwen dat schuimt, ruikt én smaakt als een alcohol ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in de horeca

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: