Mooie Boules opent Dikke Mic Karaoke Bar in Rotterdam

Auteur: Redactie
Food Drinks 24 mei 2022
Mooie Boules opent Dikke Mic Karaoke Bar in Rotterdam

Dikke Mic, een nieuwe doe-horecaconcept in een Japans jasje, opent zijn deuren in Rotterdam. Naast de karaokeruimte opent de ondernemer een splinternieuwe streetfood bar met Asian streetfood, samengesteld door sterrenchef Ron Blaauw.

In de kelder, geïnspireerd op de kleine Aziatische straatjes en steegjes, bevinden zich de karaokeruimtes met elk hun eigen thema. Naar eigen zeggen het perfecte recept voor een geslaagde avond uit voor groepen groot en klein. Ondernemer Daan van Hal vertelt over de nieuwe karaokeclub: “Eigenlijk is Dikke Mic ontstaan uit pure noodzaak. In onze naastgelegen zaak Mooie Boules hebben we een karaokekamer, maar die is zo populair dat deze uit z’n voegen barst. Omdat we mensen niet graag teleurstellen, besloten we een authentieke, Japanse karaokebar te openen. En dat is Dikke Mic geworden. De sfeer en de kwaliteit van happen en drankjes die je van Mooie Boules gewend bent, maar dan in een Aziatisch jasje.”

Karaoke en Arcade

Dikke Mic Karaoke Bar beschikt over acht private karaokeruimtes. De ruimtes zijn te boeken voor groepen vanaf 4 tot en met 30 personen en zijn volledig ingericht met high-end karaoke apparatuur. Gasten kunnen vanuit de karaokeruimte via tablets happen en dranken bestellen. Voor de mensen die hun zangkunsten liever voor onder de douche bewaren, is er ook een volledig ingerichte arcaderuimte, met onder andere racecabines, basketbal, boksen, airhockey en meer. De arcaderuimte is te bezoeken zonder reservering.

Streetfood

De menukaart van Dikke Mic is samengesteld door Ron Blaauw en biedt keuze uit verschillend Aziatisch georiënteerd streetfood. Er is de mogelijkheid om in de bar te eten, of om losse snacks te bestellen voor tijdens het zingen. Een reservering voor een hapje en een drankje voor kleine gezelschappen is niet nodig. Grote groepen kunnen uitgebreide platters bestellen met daarop smakelijke gerechten van de menukaart, zoals yakitori met kip en bosui, takoyaki van octopus, barbecue ribbetjes met hoisinsaus en crispy onion of taco’s met makreel en limoenblad. Ook voor de vegetariër zijn er genoeg opties, zoals tempura van broccoli met yuzu, samosa’s met aardappel of crispy gyoza met paddenstoel en knoflook chili. Delen mag, maar een gerecht helemaal voor jezelf is ook een optie.

Blijf je graag op de hoogte?

Eén keer per week het actuele en relevante cafénieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws