Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
  • Adverteren
Categorieën
  • Bier
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe cafés
  • Ondernemen
  • Interviews
  • Columns
  • Groots ondernemen

Je hebt gezocht op: Weinakademiker

Brabantse teams domineren op NK Blindproeven 2024
28 mei 2024 • Nieuws

Brabantse teams domineren op NK Blindproeven 2024

Op 26 mei was het zo ver: de finale van het NK Blindproeven, het Concours Le Vin en Direct 2024 bij Landgoed Dijnselburg in Zeist. Voor de zesde keer...

NK Blindproeven van wijn op 26 mei 2024 vernieuwd
15 mei 2024 • Nieuws

NK Blindproeven van wijn op 26 mei 2024 vernieuwd

Het NK Blindproeven gaat van start op zondagmiddag 26 mei. Voor de zesde keer vindt de jaarlijkse titanenstrijd plaats tussen de beste wijnproevers ui...

Vinoloog Anja Vondenhoff genomineerd voor Wijnvrouw van het Jaar 2020
14 januari 2020 • Nieuws

Vinoloog Anja Vondenhoff genomineerd voor Wijnvrouw van het Jaar 2020

Tijdens Wine Professional 2020 op 13 januari riep register vinoloog Barbara Verbeek (Wijntheater & Champagnebar) vinoloog Anja Vondenhoff uit als...

Wijnexperts Lars Daniëls en Birthe van Meegeren op BBB Maastricht
2 september 2019 • Nieuws

Wijnexperts Lars Daniëls en Birthe van Meegeren op BBB Maastricht

  De komst van Lars Daniëls en Birthe van Meegeren naar Folie Culinaire, 7, 8 & 9 oktober in MECC Maastricht, betekent kennisoverdrac...

Birthe van Meegeren allereerste Wijnvrouw van het Jaar
4 juni 2019 • Nieuws

Birthe van Meegeren allereerste Wijnvrouw van het Jaar

Op vrijdag 31 mei heeft de vakjury van Wijnvrouw van het Jaar Birthe van Meegeren uitgeroepen tot de allereerste Wijnvrouw van het Jaar. Deze nieuwe a...

Job de Swart Nederlands derde Master of Wine
31 augustus 2018 • Nieuws

Job de Swart Nederlands derde Master of Wine

Nederland heeft er een derde Master of Wine bij. Arnhemmer Job de Swart (37) mag vanaf vandaag de felbegeerde letters MW achter zijn naam zetten. Hij...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Richard Moerkerk: Vijf vaders
Columns Richard Moerkerk 25 juli 2025

Richard Moerkerk: Vijf vaders

Wekelijks diefstal bij 1 op de 10 horecaondernemers
Ondernemen 16 juli 2025

Wekelijks diefstal bij 1 op de 10 horecaondernemers

vandeStreek neemt geliefd buurtcafé Lombok over en start crowdfunding
Overname Bier 17 juli 2025

vandeStreek neemt geliefd buurtcafé Lombok over en start crowdfunding

Creditcardmaatschappijen voor de rechter: horecaondernemers mogelijk gedupeerd
Wet- en regelgeving Ondernemen 8 juli 2025

Creditcardmaatschappijen voor de rechter: horecaondernemers mogelijk gedupeerd

Alcoholvrij bier pakt podium: consumptie 0.0 bier op Nederlandse evenementen stijgt 35%
Bier Events 1 juli 2025

Alcoholvrij bier pakt podium: consumptie 0.0 bier op Nederlandse evenementen stijgt 35%

Meest gelezen deze week

Richard Moerkerk: Vijf vaders
Columns Richard Moerkerk 25 juli 2025

Richard Moerkerk: Vijf vaders

Slotbier Blond uitgeroepen tot Het Beste Bier van Nederland 2025
Bier Awards 7 mei 2025

Slotbier Blond uitgeroepen tot Het Beste Bier van Nederland 2025

Wekelijks diefstal bij 1 op de 10 horecaondernemers
Ondernemen 16 juli 2025

Wekelijks diefstal bij 1 op de 10 horecaondernemers

Blou Rooftopbar Bar in Hotel Haarhuis lanceert verrassend nieuw concept
F&B 28 juli 2025

Blou Rooftopbar Bar in Hotel Haarhuis lanceert verrassend nieuw concept

RIJKS-exploitant Vermaat verkocht aan Compass Group voor 1,5 miljard euro
Overname 22 juli 2025

RIJKS-exploitant Vermaat verkocht aan Compass Group voor 1,5 miljard euro

Uitgelicht

Brouwwereld: van Limburgse ambacht naar internationale speler
Brouwwereld Bier 30 juni 2025

Brouwwereld: van Limburgse ambacht naar internationale speler

Bier is er tegenwoordig in een bijna oneindige hoeveelheid soorten en smaken. Alleen al in Nederland ligt het aantal brouwerijen, uiteenlopend van kle...

Bier en desserts: Dé finale van het diner
Spotlightweken Bier 29 juli 2025

Bier en desserts: Dé finale van het diner

In de gastronomische wereld treedt bier als begeleider van gerechten steeds meer op de voorgrond. Als jij je dessertkaart wilt verrijken en je gasten...

Blou Rooftopbar Bar in Hotel Haarhuis lanceert verrassend nieuw concept
F&B 28 juli 2025

Blou Rooftopbar Bar in Hotel Haarhuis lanceert verrassend nieuw concept

Na een complete metamorfose is Blou Rooftopbar op de bovenste verdieping van Hotel Haarhuis in Arnhem klaar voor een nieuw hoofdstuk. De rooftopbar he...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Café Vertigo opent in het iconische Vondelparkpaviljoen
Opening 29 juli 2025

Café Vertigo opent in het iconische Vondelparkpaviljoen

Café Vertigo opent haar deuren in het iconische Vondelparkpaviljoen: een plek met geschiedenis, midden in het hart van het Vondelpark en missch...

Grootse metamorfose stadhuisplein opent deuren voor Rotterdamse horeca
Opening Ondernemen 31 juli 2025

Grootse metamorfose stadhuisplein opent deuren voor Rotterdamse horeca

Na een van de meest ambitieuze gebiedsontwikkelingen in de binnenstad is het Stadhuisplein in Rotterdam terug van weggeweest. Frisser en veelzijdiger...

Laphroaig en chef Jaimie van Heije keren terug met pop-up restaurant
Ondernemen Opening 31 juli 2025

Laphroaig en chef Jaimie van Heije keren terug met pop-up restaurant

Na het uitverkochte succes van de Laphroaig pop-up in Fort bij Abcoude vorig jaar, is het iconische whisky merk uit Schotland terug. Dit kee...

Koninklijke De Kuyper lanceert het Batched 0.0% Cocktailassortiment
productnieuws Drinks 1 augustus 2025

Koninklijke De Kuyper lanceert het Batched 0.0% Cocktailassortiment

Koninklijke De Kuyper, het gerenommeerde Nederlandse familiebedrijf met meer dan 330 jaar ervaring, introduceert met trots het nieuwe Batched 0.0% ass...

Video's

Hoe de beste bar ter wereld eten in cocktails verandert

Hoe de beste bar ter wereld eten in cocktails verandert

Sommelier beschrijft elke Italiaanse wijn

Sommelier beschrijft elke Italiaanse wijn

9 bartrucs in 90 seconden!

9 bartrucs in 90 seconden!

Sommelier probeert 12 alcoholvrije dranken

Sommelier probeert 12 alcoholvrije dranken

Hoe ziet je shift eruit achter de bar bij een van de drukste plekken van Los Angeles?

Hoe ziet je shift eruit achter de bar bij een van de drukste plekken van Los Angeles?

Café & Innovatie

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Waarom bierglazen bedrukken slim is voor jouw horecazaak
Branded Content 8 juli 2025

Waarom bierglazen bedrukken slim is voor jouw horecazaak

In de horeca draait alles om beleving. Een goed getapt biertje smaakt al heerlijk, maar in het juiste glas komt het écht tot zijn recht. En wat...

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!
Events Branded Content 1 juli 2025

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!

De bezoekersregistratie van Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor horecaprofessionals, is sinds juni officieel geopend. De 12 editie van G...

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Awards Events Branded Content 23 juni 2025

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend

Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties
Branded Content 11 februari 2025

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties

Een goed ingerichte horecakeuken is het kloppende hart van je zaak. Hier komt alles samen. Van de ingrediënten tot de creativiteit van je team. H...

Unieke kans voor horecaondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer
Branded Content 19 december 2024

Unieke kans voor horecaondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer

Ben jij een gedreven horeca-ondernemer en op zoek naar een locatie met aantrekkingskracht voor een nieuwe zaak? Dit is je kans om het verschil te make...

Investeren in... horecaovens
Investeren in... Branded Content 9 december 2024

Investeren in... horecaovens

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De RestaurantKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite