BrewDog opent tweede Nederlandse locatie in Amsterdam

Auteur: redactie
Opening Bier 27 juli 2023
BrewDog opent tweede Nederlandse locatie in Amsterdam

BrewDog is vanaf de herfst van dit jaar ook in Amsterdam te vinden. De Schotse brouwerij ging in 2020 in Nederland van start met zijn Outpost in Rotterdam en zal dus over een paar maanden ook te bezoeken zijn in de hoofdstad. De nieuwe vestiging van BrewDog komt op het Centraal Station van Amsterdam.

De locatie op Amsterdam Centraal wordt de eerste vestiging op een doorreislocatie op het Europese vasteland. De nieuwe vestiging van BrewDog komt voort uit een samenwerking tussen de brouwerij en de SSP Group, een exploitant van eet- en drinkgelegenheden op reislocaties over de hele wereld.

Naast de core range-bieren van BrewDog en een selectie van lokale brouwerijen is het ook mogelijk te ontbijten, lunchen en dineren in de nieuwe bar. BrewDog heeft al een flink aantal bars en pubs in het Verenigd Koninkrijk, terwijl de brouwer verder onder meer in India, Japan, de Verenigde Staten, Australië, Duitsland, Italië en België te vinden is.

“We zijn verheugd dat we zo’n leuk en innovatief merk naar Amsterdam Centraal kunnen halen. We hebben nauw samengewerkt met BrewDog om een op de Nederlandse markt gerichte plek te creëren, waar onze treinreizigers zeker van zullen houden”, reageert Peter Hoekstra, de Managing Director van SSP Nederland, opgetogen.

James Watt, de CEO van BrewDog, voegt toe: “Amsterdam heeft altijd al een levendige craftbeer-scene gehad en we zijn blij dat we ons partnerschap met SSP kunnen uitbreiden met een fantastische nieuwe bar in het historische Centraal Station. Dit is de eerste reislocatie op het vasteland van Europa. We kijken ernaar uit later dit jaar reizigers in Amsterdam te kunnen verwelkomen.”

Foto: SSP Nederland

Blijf op de hoogte!

Eén keer per week het actuele en relevante cafénieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws