Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
De korte broeken, kekke shirts voor de bediening en de zonnebrand binnen handbereik, het terrasseizoen staat voor de deur! Het team is ingewerkt, het...
Haagse horecazaken BlueBlood en Morritzz slaan de handen ineen en openen samen één groot terras aan de Mauritskade. Nu de lente officiee...
Gekwalificeerd horecapersoneel vinden is de grote uitdaging voor het aankomende terrasseizoen. Veel nieuwe krachten lopen voor het eerst met een dienb...
De organisatie achter Horecava heeft in nauw overleg met de horecabranche besloten om de vakbeurs geen doorgang te laten vinden in 2022. De vakbe...
Een echte zomer is de zomer van 2021 voor de horeca niet geweest. Terrasinkomsten bleven vanwege het matige weer achter. September is de maand van ...
In dit liveblog hebben we al die enthousiaste horecaondernemers die woensdag 28 april de terrassen heropenden, en eindelijk weer kunnen ondernemen, ge...
Duizenden horecaondernemers zetten vanmiddag rond 12.00 uur hun terrassen buiten om te protesteren tegen de coronamaatregelen. Op sommige terrassen we...
De Groningse horeca hoopt ook na 1 november de terrassen open te kunnen houden. De horecaondernemers hebben bij de gemeente Groningen hiervoor een ver...
Alcoholvrij bier is verankerd in het Nederlandse horecalandschap. De vereniging van Nederlandse Brouwers publiceerde eind februari dat de consumptie v...
Het is hartje zomer en dat betekent dat ook het terrasseizoen in volle gang is. Hopelijk zit je terras lekker vol en is het zo nu en dan erg gezellig....
Nu de zon alweer regelmatig is te zien, de strandtenten zijn opgebouwd en het terrasseizoen in veel Nederlandse gemeenten weer van start is gegaan, st...
Na een succesvolle eerste editie van Het Amsterdamse Terrassen Festival vorig jaar in het Oosterpark, strijkt het grootste terras van Amsterdam dit ja...
Op 6 april jl. schreef de staatssecretaris van VWS, de heer Blokhuis, in een brief aan de Tweede Kamer dat hij rookruimten in de horeca op termijn wil...
Op vrijdag 2 juni zijn tijdens Taste of Amsterdam in het Amstelpark de rosé-, champagne- en mousserende wijnen van het jaar onderscheiden. De w...
In een charmant hoekpand aan de Weesperzijde met een groot zonnig terras tegenover de Amstel, opent Weesper, bar & spijs, het terrasseizoen in Ams...
Het aanbod aan speciaal bier explodeert. Nederlands bier is daarvan het meest geliefd, maar daarbinnen heb je de keuze uit het aanbod van meer dan 400...
Hoe beter het terrasweer, des te eerder gaat de wijnfles open. Zorg voor een uitgekiende selectie van elegante wijnen met een frisse smaak en een iets...
De terrassen stromen vaak vol zodra de eerste lentezon zich laat zien. Na alle winterse dagen willen Nederlanders weer genieten van d...
Het lijkt er nu nog niet op, maar de lente is toch echt begonnen. Om zeker te zijn van een succesvol terrasseizoen, geven we je graag de volgende do...
Elke horecaondernemer streeft als het goed is naar een hoge omzet en een gezond rendement. De basis hiervoor ligt in een actieve verkoop van de besch...
In Breda wil het college de voorjaarskermis naar de binnenstad halen om het tot een succes te maken. Dit jaar viel de opkomst namelijk tegen. Horecaon...
Midden in het kunsthart van Rotterdam proosten met een drankje in de zon, dat kan bij Hudson Bar & Kitchen. Bij Hudson Bar & Kitchen kom je binnen en...