Stoomtrein verspreidt whisky-aroma's in Hudsons Bay

19 december 2017 | Thijs Jacobs

Whisky brand Dewars’ heeft vorige week een shop in shop geopend in Hudsons Bay in Rotterdam. In de pop-up verspreidt een echte stoomtrein de aroma’s van Dewar’s whisky, en kunnen klanten een fles laten personaliseren voor een perfect kerstcadeau. Het Schotse whiskymerk zal gedurende een maand het John Dewar’s & Sons Fine Scotch Whisky Emporium openen voor klanten in het recent geopende warenhuis.

Aroma's

Een ware stoomtrein laat de aroma’s van de whisky in de pop-up store vrijkomen. Deze trein staat symbool voor de eerste trein die gebruikt werd op de Schotse Dewar’s distilleerderij om grondstoffen van de ene kant naar de andere kant te vervoeren. De stoom van de whisky raakt via de neus de smaakpapillen van de tong, een bijzondere ervaring voor bezoekers. Op deze manier komen de smaken optimaal vrij en kan je op een unieke manier tot een perfecte smaakkeus komen. Als perfect decembercadeau kunnen klanten een fles Dewar’s Blended Scotch laten personaliseren.

Pop-up

Vorige week maandag, op 13 december, werd de pop-up geopend. Het Emporium zal tot 13 januari 2018 geopend zijn. Bezoekers vinden het John Dewar’s & Sons Fine Scotch Whisky Emporium op de tweede verdieping van Hudsons Bay in Rotterdam op de Hoogstraat 185. De pop-up whisky store is doordeweeks geopend vanaf 12:00 uur en in het weekend tijdens reguliere openingstijden.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Interview Wim Cox "Ik hou van quick and dirty"

Het was nooit zijn droom om horecaondernemer te worden. Maar na acht jaar atheneum en geen brandende ambitie om een vervolgstudie te volgen, belandde hij als gastheer in het hotel van zijn ouders. Niet wetende dat hij 35 jaar later op een terras in Roermond terug kan kijken op een florerend leven in...

Economie Achtergronden
Horecasector betaalt facturen het snelst

Het betaalgedrag van het Nederlandse bedrijfsleven is in het derde kwartaal van 2018 verslechterd. Facturen worden nu na gemiddeld 40,6 dagen voldaan. Dat is 0,7 dagen langzamer dan in het eerste half jaar van 2018. Dit blijkt uit de nieuwste Barometer Betaalgedrag van bedrijfsinformatiespecialist G...

Awards Bier
Dit is het lekkerste bockbier van Nederland

Bij Brouwerij Maximus in De Meern werd dit jaar door 132 proevers geproefd om te bepalen welk bockbier het lekkerste van Nederland is in 2018. Er werden 60 bockbieren geproefd, waarvan 32 in de categorie standaard tot en met 7 procent en 28 in de categorie zwaar boven de 7 procent. De prijzen bi...

De oplossingen voor lastige medewerkers

Met regelmaat krijg ik een vraag van een werkgever wat hij kan doen met een medewerker als er iets niet meer lekker loopt in de arbeidsrelatie. Dat kan van alles zijn: de werknemer gaat zijn eigen gang, trekt zich weinig van werkafspraken of collega’s aan, maakt fouten, meldt zich te pas en te...

Bier Longread
Achtergrond: de kracht van de wisseltap

Voor veel gasten gaat er niets boven een vers getapt biertje. Hoewel pils nog altijd favoriet is, zijn seizoensbieren niet meer weg te denken. Maar waarom zou je daarin altijd het aanbod van de brouwerij volgen? Ook lokaal zijn er leuke biertjes te krijgen, waarmee je een onderscheidend aanbod neer ...

Awards Achtergronden
Directeur Horeca Stichting Nederland in de race voor succesvolste vrouwelijke ondernemer

Gabriëlla Café, directeur van Horeca Stichting Nederland (HSN), is doorgedrongen tot de finale van de Aithra-Award* 2018. Deze Award wordt toegekend aan een vrouwelijk rolmodel dat bekend staat voor succesvol ondernemerschap. Als oprichter van het grootste horeca opleidingsinstituut van...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: