Rockcafé Taste (Groenlo) gaat sluiten

18 december 2017 | Thijs Jacobs

Via Facebook hebben Roland en Marion, de eigenaren van Rockcafé Taste in Groenlo, laten weten te stoppen. De knoop werd dit weekend doorgehakt. De eigenaren zijn op en zijn toe aan rust.

Op Facebook deelden zij het volgende mee: 

'Tot onze grote spijt gaan wij Taste sluiten. Dit hebben we vannacht besloten. We zijn er doorheen. De moeite die we moeten doen om mensen tevreden te stellen en de strijd om in Grolle een leuk podium neer te zetten geven we op. We zitten er beide al een tijd doorheen en hebben geprobeerd dit aan niemand te laten merken. Wat er de laatste tijd gebeurd en hoe we ons voelen gaan we nu maar eens serieus nemen en ipv aan onze gasten en klanten te denken gaan we nu aan onszelf denken. Heel veel fijne mensen mogen leren kennen, en wat waren en zijn we trots op onze vaste klanten. Maar de lat wordt voor ons door sommigen zo hoog gelegd dat het gevoel van vechten tegen de bierkaai overheerst. Man die tere zieltjes waar je zo voorzichtig mee om moet gaan en niet op mag trappen...... Andersom maakt niet uit, ons moet je alles kunnen maken en zeggen. Als dit t vak horeca inhoudt zullen wij wel niet geschikt zijn. Waar we al niet aan moeten voldoen om enkelen tevreden te stellen. De regeltjes die bepaalde mensen ons opleggen om naar hun pijpen te dansen, aan hun hoog gelegde lat en eisen te moeten voldoen, bah!'

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Lees nu gratis de juni-uitgave van de CaféKrant

De juni-edtie van De CaféKrant ligt weer bij elk café op de mat, maar hij is ook hier te downloaden. Een editie waar bier centraal staat. In Breda runt Anette Kessels al jaren het goed lopend café De Kleine Wereld. Gemikt wordt op het publiek dat ouder is dan dertig jaar, van ee...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Column: zorg dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden

Je hebt van die cafés waar je al jaren langsloopt en denkt; ‘daar loop ik niet naar binnen.’ Of ‘hier hoor ik niet’. De uitstraling van de gevel lonkt niet of je kunt niet goed binnen kijken om te zien wat er gebeurt. Zo kwam de dag dat een vriendin zei dat ze in een h...

Opening Achtergronden
Oude discotheek wordt lunchroom

Op de plek waar in Klazienaveen vroeger discotheek Le Barrage zat, komt straks een lunchroom. De nieuwe huurder gaat fors verbouwen. Er komt ook een zaal voor feesten, zo lezen we op rtvdrenthe.nl. Verwaarloosd Er moet nog wel veel gebeuren aan het pand. Het blijkt totaal verwaarloosd te zijn;...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Horeca wordt gewaarschuwd voor acrylamide in gerechten

Vanaf 11 april 2018 is het wettelijk vastgelegd dat horecaondernemers ervoor moeten zorgen dat de hoeveelheid acrylamide in hun producten tot een minimum wordt beperkt. De Europese Commissie heeft dit in nieuwe wetgeving vastgelegd. Maar wat is acrylamide dan eigenlijk? Op de website van het ...

Columns Achtergronden
Column: een glimlach is gratis

Het gebeurt me niet vaak in de horeca, maar onlangs was het raak. Zeer onvriendelijk personeel. Echt, de serveerster in kwestie had wat weg van een verlepte tante Sidonia, je weet wel, die lange spriet uit de Suske en Wiske reeks. Maar in dit geval bleek het een versie met bloeddoorlopen ogen, walle...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: