Rockcafé Taste (Groenlo) gaat sluiten

18 december 2017 | Thijs Jacobs

Via Facebook hebben Roland en Marion, de eigenaren van Rockcafé Taste in Groenlo, laten weten te stoppen. De knoop werd dit weekend doorgehakt. De eigenaren zijn op en zijn toe aan rust.

Op Facebook deelden zij het volgende mee: 

'Tot onze grote spijt gaan wij Taste sluiten. Dit hebben we vannacht besloten. We zijn er doorheen. De moeite die we moeten doen om mensen tevreden te stellen en de strijd om in Grolle een leuk podium neer te zetten geven we op. We zitten er beide al een tijd doorheen en hebben geprobeerd dit aan niemand te laten merken. Wat er de laatste tijd gebeurd en hoe we ons voelen gaan we nu maar eens serieus nemen en ipv aan onze gasten en klanten te denken gaan we nu aan onszelf denken. Heel veel fijne mensen mogen leren kennen, en wat waren en zijn we trots op onze vaste klanten. Maar de lat wordt voor ons door sommigen zo hoog gelegd dat het gevoel van vechten tegen de bierkaai overheerst. Man die tere zieltjes waar je zo voorzichtig mee om moet gaan en niet op mag trappen...... Andersom maakt niet uit, ons moet je alles kunnen maken en zeggen. Als dit t vak horeca inhoudt zullen wij wel niet geschikt zijn. Waar we al niet aan moeten voldoen om enkelen tevreden te stellen. De regeltjes die bepaalde mensen ons opleggen om naar hun pijpen te dansen, aan hun hoog gelegde lat en eisen te moeten voldoen, bah!'

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

De oplossingen voor lastige medewerkers

Met regelmaat krijg ik een vraag van een werkgever wat hij kan doen met een medewerker als er iets niet meer lekker loopt in de arbeidsrelatie. Dat kan van alles zijn: de werknemer gaat zijn eigen gang, trekt zich weinig van werkafspraken of collega’s aan, maakt fouten, meldt zich te pas en te...

Bier Longread
Achtergrond: de kracht van de wisseltap

Voor veel gasten gaat er niets boven een vers getapt biertje. Hoewel pils nog altijd favoriet is, zijn seizoensbieren niet meer weg te denken. Maar waarom zou je daarin altijd het aanbod van de brouwerij volgen? Ook lokaal zijn er leuke biertjes te krijgen, waarmee je een onderscheidend aanbod neer ...

Awards Achtergronden
Directeur Horeca Stichting Nederland in de race voor succesvolste vrouwelijke ondernemer

Gabriëlla Café, directeur van Horeca Stichting Nederland (HSN), is doorgedrongen tot de finale van de Aithra-Award* 2018. Deze Award wordt toegekend aan een vrouwelijk rolmodel dat bekend staat voor succesvol ondernemerschap. Als oprichter van het grootste horeca opleidingsinstituut van...

Awards
Het best getapte bier in Nijmegen komt van Giulio Severijnen

De best getapte biertjes van regio Nijmegen zijn vanaf dit moment te vinden in Café Biessels. Barman Giulio Severijnen won afgelopen maandag 15 oktober de regionale tapwedstrijd van Nijmegen in het NEC-Goffertstadion. Van de 72 deelnemers wist Giulio Severijnen met een score van 171 punten...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: