Groep liefhebbers zorgt voor herlancering De Leckere

Auteur: redactie
Bier 1 november 2023
Groep liefhebbers zorgt voor herlancering De Leckere

Met groot enthousiasme kondigt het Utrechtse biologische biermerk 'De Leckere' een herlancering aan. Een groep toegewijde liefhebbers, gepassioneerd door het krachtige merk en de karakteristieke smaak van dit bijzondere bier, heeft de rechten en een beperkte voorraad van 'De Leckere' verworven. De Leckere kondigde enkele maanden geleden het faillisement aan.

De groep is vastberaden om de liefhebbers die het merk de afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd te blijven voorzien van hun favoriete biertje. En daarnaast de kwaliteit van het biologische bier verder te ontwikkelen. 'De Leckere' heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd in Utrecht en omstreken. Het merk staat synoniem voor smaakvol, puur en soms eigenwijs bier, gebrouwen met een passie voor natuurlijke ingrediënten en kwaliteit.

Anne Rijsterborgh, werkte zes jaar bij 'De Leckere' en tot voor kort in de rol van hoofdbrouwer. Anne zal zich ontfermen over het brouwproces en zorgen voor de kenmerkende smaken van het Leckere bier. De Leckere heeft in 2022 haar 25-jarig bestaan gevierd. Alle kennis die is opgedaan, de recepturen die ontwikkeld zijn en de smaken die zijn ontstaan in deze tijd vormen de basis voor de volgende 25 jaar.

Uiteraard zullen de bekende bieren als Witte Vrouwen, Gulden Craen, Razende Swaen en White Cascade weer gebrouwen gaan worden. Maar ook voor het pils kunnen mensen weer op hun vertrouwde adres terecht.

Blijf op de hoogte!

Eén keer per week het actuele en relevante cafénieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws