Download hier de nieuwste editie van De CaféKrant

Auteur: Redactie
15 september 2022
Download hier de nieuwste editie van De CaféKrant

Vers van de pers, maar dan digitaal: de nieuwste editie van vakblad De CaféKrant is nu kosteloos te downloaden of online te lezen. Een editie bomvol vakinformatie voor ondernemers in cafés. De redactie van De CaféKrant zet zich in om te voldoen aan de informatiebehoefte van iedere ondernemer in cafés.

Daarom blijven we dichtbij die ondernemer. In deze editie lees je een dubbelinterview met Laura Molenkamp en Marinda Filk, eigenaren van het iconische café 't Mandje aan de Amsterdamse Zeedijk. Zij stapten niet lang geleden in hun nieuwe project en vertellen ronduit over hun ondernemingservaringen. 

Niet geheel verrassend staat deze editie van De CaféKrant in het teken van het nieuwe seizoen: de herfst. Je leest op welke data er extra omzetmomenten zijn en hoe je die het best kunt benutten. We staan uitgebreid stil bij het allereerste WK-voetbal dat in de winter word goerganiseerd en vroegen mensen uit de branche hoe zij denken hier extra omzet uit te kunnen halen.

Onze vaste columnist en biersommelier Richard Moerkerk schreef een bijdrage over de ideale schenktemperatuur van bier. Bestaat dat überhaupt? Verder lees je hoe 9 winterse dranken met een hoge marge voor meer omzet kunnen zorgen én wat er op juridisch vlak komt kijken het kopen van een café. De CaféKrant is hier kosteloos te downloaden. 

Blijf je graag op de hoogte?

Eén keer per week het actuele en relevante cafénieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

 

Overig nieuws