Alfa Bier wint twee keer de Dubbel Goud Medaille

Auteur: redactie
Bier Awards 15 maart 2024
Alfa Bier wint twee keer de Dubbel Goud Medaille

Twee bieren van Alfa Bier, Alfa Edel Pils en Krachtig Dort, hebben de hoogste eer behaald op de European Beer Challenge.

Deze prestigieuze wedstrijd, die enkele van de meest gerenommeerde bieren van heel Europa samenbrengt, erkent uitmuntendheid in smaak, kwaliteit en vakmanschap. Alfa Edel Pils, een verfrissend en karaktervol pilsener, en Krachtig Dort, een rijk en robuust bier met diepgaande smaken, hebben beiden de jury weten te imponeren met hun smaakprofielen en kwaliteit.

Kwaliteit

Alfa Bier overstijgt de standaard op het gebied van smaak en kwaliteit. Mede dankzij het gebruik van Alfa’s eigen Meens stamgist wat gebruikt wordt tijdens het gistingsproces, ontstaat die unieke smaak. Bovendien maakt Alfa Bier gebruik van natuurzuiver bronwater uit eigen bron; zo zuiver dat het direct in de brouwketel kan worden gebruikt. Dit, in combinatie met de expertise van de Alfa-brouwmeesters, resulteert in kwalitatieve bieren.

“Deze dubbele overwinning is een eerbetoon aan het toegewijde vakmanschap van ons team en het voortdurende streven naar perfectie in al onze bieren”, aldus Harry Meens, directeur van Alfa Bier. “We zijn enorm trots op deze erkenning en blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige bieren die onze klanten keer op keer weten te verrassen.”

Blijf op de hoogte!

Eén keer per week het actuele en relevante cafénieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws