Zuid-Holland heeft markantste ondernemer

14 januari 2015 |
Zuid-Holland heeft markantste ondernemer<

Martijn en Michiel van den Berg van hotel Vesper in Noordwijk zijn gisteravond uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemers van
Nederland. Dit vond plaats tijdens het KHN-gala in Hotel Okura Amsterdam. De dolgelukkige heren ontvingen de prijs uit handen van Loek Hermans, voorzitter van de landelijke jury. De broers werden gekozen uit veertien regionale winnaars die gedurende de avond allemaal in het zonnetje werden gezet.

Vak geleerd van vader
Michiel: "Wat ontzettend geweldig! We hebben het vak geleerd van onze vader. Samen met mijn lieve broer en lieve vrouwen hebben we dit kunnen bereiken. Wij zijn zo ontzettend trots! Wat zou Nederland zijn zonder horeca!"
De broers zijn eigenaar van strandpaviljoen Het Zuiderbad, bar en restaurant Bries en Hotel Vesper in Noordwijk aan Zee.

Zorgeloze en tijdloze ervaring
Juryvoorzitter Loek Hermans roemde het tweetal om hun innovatiekracht: "Wat deze twee jongens doen, is innovatie van begin tot einde. Ze rijgen concept na concept aan elkaar en hebben oog voor ontwerp, gevoel, gastvrijheid, professionaliteit en - last but not least - de gasten. Er was afgelopen jaren nergens tijd voor; om de gasten boven alles een zorgeloze, tijdloze ervaring te kunnen bieden. Een moment waarop de tijd even stilstaat. Om te genieten. Van pure gastvrijheid."

Top 3
Tijdens de gala-avond werd ook de gedeelde nummer twee bekendgemaakt: Eugene Vaessen van de Gerardushoeve in Epen (regionale winnaar Limburg) en Antonio van den Hengel, Marieke Beijersbergen en Sander van Veenendaal Grand Café De Lindenhof in Soest.

Meer lezen over de Meeste Markante Horecaondernemer verkiezing? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Drinks Events
Jeneverfestival keert terug in jeneverhoofdstad Schiedam

De kogel is door de kerk: het Nederlands Jeneverfestival is terug van weggeweest. Op zaterdag 14 en zondag 15 september organiseert het Nationaal Jenevermuseum Schiedam het Nederlands Jeneverfestival. Na de spontane terugkeer van jenever op de menukaart van geprezen bartenders in Nederland, verwacht...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Mensen
Bavaria viert 300-jarig bestaan

Brouwerij Bavaria bestaat dit jaar 300 jaar en viert dat het hele jaar met verschillende festiviteiten. Afgelopen weekend werd het jubileum gevierd samen met ruim 200 prijswinnaars en relaties – tijdens het ultieme Bavaria feestweekend in Nederland. Hiervoor startten eerder dit jaar winacties ...

Awards Bier
Het beste bier ter wereld komt uit Nederland!

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt Rutte is tijdens de prestigieuze World Beer Awards – het WK voor bier – verkozen tot het beste bier ter wereld in de categorie ‘World's Best Flavoured Wood Aged’. Daarnaast heeft een ander bier uit de Vatgerijpt serie, Vatgerijpt Hoogh...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: