Je hebt gezocht op: vis
![KHN verwelkomt Udo Delfgou per oktober als nieuwe algemeen directeur](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32284/udo-60867_100x100_fit.jpg)
KHN verwelkomt Udo Delfgou per oktober als nieuwe algemeen directeur
KHN kondigt aan dat Udo Delfgou per 1 oktober aantreedt als de nieuwe algemeen directeur van dé branchevereniging voor de horeca. Delfgou breng...
![KHN doet oproep aan kabinet: ‘Geen hogere btw. Je belast er heel Nederland mee!’](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32247/belastingenvelop-2-60788_100x100_fit.jpg)
KHN doet oproep aan kabinet: ‘Geen hogere btw. Je belast er heel Nederland mee!’
Vandaag debatteert de Tweede Kamer met het nieuwe kabinet over de regeringsverklaring. Als coalitie vanuit de sport, nieuws, boeken, cultuur, evenemen...
![September heeft 3 bijzondere kansen voor cafés](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32205/extra-omzetkansen-september-60747_100x100_fit.jpg)
September heeft 3 bijzondere kansen voor cafés
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant heeft al...
![EcoTapwater: Duurzaam alternatief voor gebotteld water met een mooie boodschap](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32231/theo-wichers-ecotapwater-60740_100x100_fit.jpg)
EcoTapwater: Duurzaam alternatief voor gebotteld water met een mooie boodschap
EcoTapwater, een innovatieve benadering van waterconsumptie, heeft zijn weg inmiddels al vele jaren gevonden naar de horeca en zakelijke dienstverleni...
![Waar moet je op letten bij de aankoop van een professioneel servies?](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32192/investereninserviesdck60643-60737_100x100_fit.jpg)
Waar moet je op letten bij de aankoop van een professioneel servies?
Ondernemen is investeren. Horecaondernemers krijgen regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In ‘Waar moet je op letten...
![Gezond brood in de horeca: wat kies je en waarom?](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32191/themamaandbroodgezondbroodindehoreca60639-60734_100x100_fit.jpg)
Gezond brood in de horeca: wat kies je en waarom?
Brood is een van de meest geliefde voedingsmiddelen. Bij de lunch, bij het ontbijt, als tussendoortje in een café, of als bijgerecht in een r...
![The Diamond introduceert vernieuwde Heineken Hoek aan het Leidseplein](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32228/thediamond-team-denisevalkphotography2-2-60728_100x100_fit.jpg)
The Diamond introduceert vernieuwde Heineken Hoek aan het Leidseplein
In augustus opent het boutiquehotel The Diamond zijn deuren aan het bruisende Leidseplein in Amsterdam. Dit veelbesproken hotel, ontworpen door archit...
![Dirk Beljaarts onderwerp van een faillissementsonderzoek](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32216/uitgeverij-ps-dirk-beljaarts-60704_100x100_fit.jpg)
Dirk Beljaarts onderwerp van een faillissementsonderzoek
Dirk Beljaarts, kandidaat-minister van Economische Zaken namens de PVV, is onderwerp van een faillissementsonderzoek meldt Het Financieele Dagblad....
![“Ik ben puur voor zitcomfort gegaan”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32201/terras-marktcafe-middelburg-60667_100x100_fit.jpg)
“Ik ben puur voor zitcomfort gegaan”
Bezoekers van de markt in Middelburg hebben een ruime keuze aan terrassen en grand cafés waar ze kunnen neerstrijken voor een drankje en een ha...
Augustus: 3 extra omzetmomenten voor cafés
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant heeft...
![Rob Leemker: “De vrijheid om leuke dingen te kunnen doen is belangrijk”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32137/groots-ondernemen-rob-leemker-60538_100x100_fit.jpg)
Rob Leemker: “De vrijheid om leuke dingen te kunnen doen is belangrijk”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
![Met deze internationale broden kan je jouw café onderscheiden](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32120/themamaand-brood-internationale-broodtradities-60504_100x100_fit.jpg)
Met deze internationale broden kan je jouw café onderscheiden
Brood speelt een belangrijke rol in keukens over de hele wereld. Van Mexicaanse tortilla’s tot zachte naan in India: broodsoorten voegen, naast...
![Ontdek de verschillende soorten brood voor jouw café](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32105/themamaand-brood-soorten-brood-60466_100x100_fit.jpg)
Ontdek de verschillende soorten brood voor jouw café
Of het nu gaat om klassieke favorieten zoals wit- en volkorenbrood of om bijzondere opties zoals zuurdesembrood en brioche, er is voor elk wat wils. W...
![Mag je als caféondernemer zomaar het EK voetbal uitzenden?](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32103/1663241080577229579-60462_100x100_fit.jpg)
Mag je als caféondernemer zomaar het EK voetbal uitzenden?
Zondag 16 juni trapt het Nederlands elftal af in Duitsland. Drie jaar geleden moesten we de EK-wedstrijden nog thuis kijken vanwege de pandemie, nu ka...
![Brabantse teams domineren op NK Blindproeven 2024](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32064/finale-nk-blindproeven-2024-1-60383_100x100_fit.jpg)
Brabantse teams domineren op NK Blindproeven 2024
Op 26 mei was het zo ver: de finale van het NK Blindproeven, het Concours Le Vin en Direct 2024 bij Landgoed Dijnselburg in Zeist. Voor de zesde keer...
![Yossi Eliyahoo: “Don’t cut corners”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32051/groots-ondernemen-yossi-eliyahoo-60356_100x100_fit.jpg)
Yossi Eliyahoo: “Don’t cut corners”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Paul Peters: “Waarom zou je fooi geven als niemand je helpt?”
Ondernemen in Arnhem. Het echtpaar Paul Peters (54) en Milou ter Horst (50) zijn de eigenaren van café Heeren van Aemstel, waar ze elk 80 uur p...
![Officiële kick-off van Hospitality Experts Twente markeert nieuwe fase voor Twentse gastvrijheid](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31986/het-bestuur-foto-60216_100x100_fit.jpg)
Officiële kick-off van Hospitality Experts Twente markeert nieuwe fase voor Twentse gastvrijheid
Op maandag 13 mei aanstaande zal Theater het Parkgebouw in Rijssen het toneel zijn voor de officiële kick-off van Hospitality Experts Twente (HET...
![Koninklijke Horeca Nederland lanceert vacatureplatform voor de horeca](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31924/terras-04-60073_100x100_fit.jpg)
Koninklijke Horeca Nederland lanceert vacatureplatform voor de horeca
Net als de meeste sectoren, kampt ook de horeca nog steeds met arbeidskrapte. En naar verwachting houdt deze de komende jaren nog aan. Daarom lanceert...
![Feestelijke opening bierbrouwerij en pilshuis Eurobrouwers Schiedam](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31890/breweryopenantonfoto5-60000_100x100_fit.jpg)
Feestelijke opening bierbrouwerij en pilshuis Eurobrouwers Schiedam
Eurobrouwers, Schiedam's enige bierbrouwerij en een van de wildst groeiende brouwerijen uit de regio opende afgelopen vrijdag de tanks van haar eigen...
![Ron Blaauw: “Je moet wél durven”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31869/groots-ondernemen-ron-blaauw-59953_100x100_fit.jpg)
Ron Blaauw: “Je moet wél durven”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
![Maart 2024: Productinnovatie voor jouw café](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31827/img-7234-59853_100x100_fit.jpg)
Maart 2024: Productinnovatie voor jouw café
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
![Marjolein de Jongh-’t Riet: “We willen Tr3s Tapasbar uitrollen door heel Nederland”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31825/groots-ondernemen-marjolein-de-jonght-riet-59849_100x100_fit.jpg)
Marjolein de Jongh-’t Riet: “We willen Tr3s Tapasbar uitrollen door heel Nederland”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
![Mousserende thee biedt nieuw, alcoholvrij alternatief voor bubbels](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31821/20240325-est-launch-0719-hr-dennisbouman-59841_100x100_fit.jpg)
Mousserende thee biedt nieuw, alcoholvrij alternatief voor bubbels
Na veertien maanden voorbereiding brengt een Amsterdamse groep sommeliers, muzikanten en creatieven vol trots hun eerste creatie op de markt. Een dran...
![Vrumona presenteert nieuw design van Pepsi en lanceert grootste campagne ooit](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31778/pepsi-zero-sugar-op-dienblad-59746_100x100_fit.jpg)
Vrumona presenteert nieuw design van Pepsi en lanceert grootste campagne ooit
Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert met trots een nieuw, fris design voor Pepsi. Dit is de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe vis...
![Horeca & Veiligheid: Zo beperk je de kans op een overval](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31765/veiligheid-overval-59715_100x100_fit.jpg)
Horeca & Veiligheid: Zo beperk je de kans op een overval
Het treffen van maatregelen om je horecabedrijf voor te bereiden op een mogelijke overval is een serieuze aangelegenheid, gericht op waarborgen van ee...
![Ramez Ramzy: “De tijd van Argentinian steakhouses is voorbij”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31679/groots-ondernemen-ramez-ramzy-59528_100x100_fit.jpg)
Ramez Ramzy: “De tijd van Argentinian steakhouses is voorbij”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
![De Heidebrouwerij onthult nieuwe Henk Schiffmacher-uitstraling](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31748/ontketen-je-oerinstinct-59680_100x100_fit.jpg)
De Heidebrouwerij onthult nieuwe Henk Schiffmacher-uitstraling
De Heidebrouwerij kondigt met trots de lancering aan van haar nieuwe en opwindende merkuitstraling, ontworpen door kunstenaar Henk Schiffmacher. Met e...
![Horeca & Veiligheid: Checklist voor het voorbereiden of voorkomen van overstromingen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31724/veiligheid-overstroming-3-59631_100x100_fit.jpg)
Horeca & Veiligheid: Checklist voor het voorbereiden of voorkomen van overstromingen
Door klimaatverandering zien we meer weersextremen, zoals hevige regenval. Ook staat het water in de rivieren hoog. Bij een overstroming kan de elektr...
![Extra omzetmomenten voor cafés in mei 2024](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31684/img944358635587285900659233-59543_100x100_fit.jpg)
Extra omzetmomenten voor cafés in mei 2024
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant heeft alle...
![Vacatureteksten in horeca krijgen laagste cijfer: “Wordt zwaar onderschat”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31664/mitchgielenennicoltadema-59491_100x100_fit.png)
Vacatureteksten in horeca krijgen laagste cijfer: “Wordt zwaar onderschat”
Onderzoek toont aan dat vacatureteksten voor functies in de sector horeca & toerisme veruit het slechtst scoren. De teksten krijgen een rapportcij...
Derek van Westerlaak: “Chardonnays uit Californië zijn een hype”
Ondernemen in Amersfoort. Derek van Westerlaak (25) is ruim een jaar manager van wijnbar De Bijzaeck aan de Hof, hét horecaplein van Amersfoort...
![Brouwwereld: Brand verlegt koers na ingrijpend besluit van Heineken](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31663/jnwijlrebrandbierbrouwerijmuseum25-59488_100x100_fit.jpg)
Brouwwereld: Brand verlegt koers na ingrijpend besluit van Heineken
Bier is er tegenwoordig in een bijna oneindige hoeveelheid soorten en smaken. Alleen al in Nederland ligt het aantal brouwerijen, uiteenlopend van kle...
![Column Richard Moerkerk: Biercultuur](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31635/knipsel583255862558893-59421_100x100_fit.jpg)
Column Richard Moerkerk: Biercultuur
In Nederland is er behoorlijk weinig van de winter te merken, maar gelukkig is er in skigebieden als Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Italië nog gen...
![Nieuwe restobar ‘Jacob’ in Amsterdam Oud-West belooft unieke ervaring](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31629/jacob-59409_100x100_fit.jpg)
Nieuwe restobar ‘Jacob’ in Amsterdam Oud-West belooft unieke ervaring
Een nieuwe culinaire hotspot staat op het punt de deuren te openen aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam Oud-West. Met een unieke samenwerking tussen e...
![Tijn Verstappen: “Mijn keuzes zijn gebaseerd op intuïtie”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31557/groots-ondernemen-tijn-verstappen-59247_100x100_fit.jpg)
Tijn Verstappen: “Mijn keuzes zijn gebaseerd op intuïtie”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
![René Bogaart: “Liever een snel kwartje dan een langzame euro”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31505/groots-ondernemen-rene-bogaart-59138_100x100_fit.jpg)
René Bogaart: “Liever een snel kwartje dan een langzame euro”
Groots ondernemen. In tegenstelling tot horecaondernemers die al hun energie kwijt zijn aan één zaak, zijn er ook ondernemers die meerde...
Waar moet je op letten bij de aankoop van professionele messen?
Ondernemen is investeren. Als horecaondernemer krijg je regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In deze nieuwe rubriek ‘W...
Bastiaan Bronkhorst: “We bieden een betaalbaar dagje Maastricht aan. In een fles bier”
Ondernemen in Maastricht. Bastiaan Bronkhorst werd in april vorig jaar benoemd tot algemeen directeur van Stadsbrouwerij Maastricht, met als doel de g...
Omzet halen én gastvrijheid bieden door digitalisatie in horeca
Je wil na moeilijke jaren weer gasten verwelkomen en omzet maken. Maar hoe doe je dat, terwijl iedereen knokt om personeel? Het antwoord ligt in digit...