Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
  • Adverteren
Categorieën
  • Bier
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe cafés
  • Ondernemen
  • Interviews
  • Columns
  • Groots ondernemen

Je hebt gezocht op: Stan & Co

Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!
1 juni 2020 • Nieuws

Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van...

STAN & CO Utrecht lanceert HEALTEA
25 januari 2018 • Nieuws

STAN & CO Utrecht lanceert HEALTEA

Bar-restaurant STAN & CO in Utrecht heeft als motto is ‘for the good life’ en staat bekend om haar eigengereide twist. Om het nieuwe j...

Amerikaanse nostalgie bij Mad Mick's
25 juli 2014 • Nieuws

Amerikaanse nostalgie bij Mad Mick's

De binnenstad van Rotterdam. Druk, lawaaierig & warm. Maar ook internationaal & buzzing van een grootstedelijke allure. Er is altijd iets te doen in 0...

Complete restyling Magneet Poortugaal
25 maart 2014 • Nieuws

Complete restyling Magneet Poortugaal

De Rotterdamse haven was de bron van inspiratie voor de restyling van de Magneet in Poortugaal. Eetcafé de MagnEET staat voor kwaliteit in een gezell...

Kanshebbers stijlawards horeca bekend
8 januari 2014 • Nieuws

Kanshebbers stijlawards horeca bekend

De jaarlijkse Venuez Hospitality & Style Awards komen er weer aan. De kanshebbers in de diverse categorieën zijn bekend. Onder de genomineerde hotels...

Nieuwe horecazaak in Utrecht
19 maart 2013 • Nieuws

Nieuwe horecazaak in Utrecht

Gasten kunnen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht bij de nieuwe horecazaak in Utrecht. Bij Stan & Co. draait alles om het goede leven....

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Tien Rotterdamse bruine kroegen benoemd tot ‘Echt Rotterdams Erfgoed’
19 november 2025

Tien Rotterdamse bruine kroegen benoemd tot ‘Echt Rotterdams Erfgoed’

Eurobrouwers opent 15 november Café de Wilde Mossel
Bier Opening 7 november 2025

Eurobrouwers opent 15 november Café de Wilde Mossel

Een kwart van de Nederlanders vindt mocktails niet meer dan dure limonade
Ondernemen 18 november 2025

Een kwart van de Nederlanders vindt mocktails niet meer dan dure limonade

Jopen wint twee keer goud bij Brussels Beer Challenge
Bier Awards 18 november 2025

Jopen wint twee keer goud bij Brussels Beer Challenge

Limburgse horecaondernemers proosten op Brand Up
Bier productnieuws 6 november 2025

Limburgse horecaondernemers proosten op Brand Up

Meest gelezen deze week

SVH deelt Top 3 Beste Leermeester Horeca 2025/2026
Awards 3 december 2025

SVH deelt Top 3 Beste Leermeester Horeca 2025/2026

KHN deelt de nieuwe wetten en regels voor de horeca per 2026
Ondernemen KHN 4 december 2025

KHN deelt de nieuwe wetten en regels voor de horeca per 2026

Omzet horeca groeit in derde kwartaal met ruim 3 procent
Economie 1 december 2025

Omzet horeca groeit in derde kwartaal met ruim 3 procent

Twee derde van horecaondernemers denkt aan stoppen; opvolgers moeilijk te vinden
Ondernemen 3 december 2025

Twee derde van horecaondernemers denkt aan stoppen; opvolgers moeilijk te vinden

Het Thuisbezorgd.nl jaaroverzicht: dit stond er op tafel in 2025
Awards 5 december 2025

Het Thuisbezorgd.nl jaaroverzicht: dit stond er op tafel in 2025

Uitgelicht

Investeren in... tafeldecoratie
Investeren in... 8 december 2025

Investeren in... tafeldecoratie

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Koken zonder hitte: minder energie, meer beleving
spotlightweken Keukens Ondernemen 3 december 2025

Koken zonder hitte: minder energie, meer beleving

De keuken van nu hoeft niet meer te dampen, sissen of spetteren. Achter gesloten deuren – of juist midden in het restaurant – voltrekt zic...

Twee derde van horecaondernemers denkt aan stoppen; opvolgers moeilijk te vinden
Ondernemen 3 december 2025

Twee derde van horecaondernemers denkt aan stoppen; opvolgers moeilijk te vinden

Ruim 65 procent van de horecaondernemers wil binnen tien jaar stoppen met de zaak. Dat blijkt uit een enquête van Ipsos I&O in opdracht van...

SVH deelt Top 3 Beste Leermeester Horeca 2025/2026
Awards 3 december 2025

SVH deelt Top 3 Beste Leermeester Horeca 2025/2026

SVH heeft woensdag 3 december, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, de drie leermeesters bekendgemaakt die kans maken op de titel Beste Leerm...

Het Thuisbezorgd.nl jaaroverzicht: dit stond er op tafel in 2025
Awards 5 december 2025

Het Thuisbezorgd.nl jaaroverzicht: dit stond er op tafel in 2025

Van favoriete snacks als frikandellen en friet tot hippe kaneelbroodjes en pistache-ijs: traditiegetrouw geeft Thuisbezorgd.nl een kijkje in de keuken...

KHN deelt de nieuwe wetten en regels voor de horeca per 2026
Ondernemen KHN 4 december 2025

KHN deelt de nieuwe wetten en regels voor de horeca per 2026

Per 1 januari 2026 krijg je als horecaondernemer te maken met nieuwe wetten en regels. KHN verzamelde de belangrijkste wetswijzigingen voor de onder...

'50 Best Bars' komt naar Europa: wie pakt straks de nummer 1-spot
Awards 5 december 2025

'50 Best Bars' komt naar Europa: wie pakt straks de nummer 1-spot

50 Best lanceert in 2026 de allereerste lijst van 'Europe’s 50 Best Bars', waarmee een nieuwe ranglijst wordt opgesteld die de meest opmerkelijk...

Overgang van herfst naar winter: kleine aanpassingen met groot effect
De seizoenswisseling 9 december 2025

Overgang van herfst naar winter: kleine aanpassingen met groot effect

De overgang van een seizoen is voor horecaondernemers dé kans om met kleine, snelle aanpassingen nog extra winst te behalen. Daarom publiceren...

Video's

Bier brouwen op systemen van 1000 en 1.000.000 dollar

Bier brouwen op systemen van 1000 en 1.000.000 dollar

5 herfstige cocktail recepten

5 herfstige cocktail recepten

Hoe de mensheid verslaafd raakte aan koffie

Hoe de mensheid verslaafd raakte aan koffie

Hoe de beste bar ter wereld eten in cocktails verandert

Hoe de beste bar ter wereld eten in cocktails verandert

Sommelier beschrijft elke Italiaanse wijn

Sommelier beschrijft elke Italiaanse wijn

Café & Innovatie

Horecava en Wine Professional bundelen krachten
Events Branded Content 14 november 2025

Horecava en Wine Professional bundelen krachten

Tijdens Horecava 2026 slaan Horecava en Wine Professional opnieuw de handen ineen. De grootste horecabeurs van Nederland en de toonaangevende wijnbeur...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 12 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht
Duurzaamheid Branded Content 10 september 2025

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht

Sligro Food Group start een samenwerking met BrightGreen, een onafhankelijke specialist in duurzaamheids- en gezondheidsdata. Met deze samenwerking bi...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Waarom bierglazen bedrukken slim is voor jouw horecazaak
Branded Content 8 juli 2025

Waarom bierglazen bedrukken slim is voor jouw horecazaak

In de horeca draait alles om beleving. Een goed getapt biertje smaakt al heerlijk, maar in het juiste glas komt het écht tot zijn recht. En wat...

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!
Events Branded Content 1 juli 2025

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!

De bezoekersregistratie van Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor horecaprofessionals, is sinds juni officieel geopend. De 12 editie van G...

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Awards Events Branded Content 23 juni 2025

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend

Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...

Agenda

12 jan.

Horecava 2026

29 jan.

Dutch Craft Beer Conference 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

21 sep.

Gastvrij Rotterdam 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De RestaurantKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite