Nieuwe horecazaak in Utrecht

19 maart 2013
Nieuwe horecazaak in Utrecht

Gasten kunnen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht bij de nieuwe horecazaak in Utrecht. Bij Stan & Co. draait alles om het goede leven. In april opent de zaak haar deuren.

*Meerdere eetmomenten*
Borrelen met collega’s op vrijdagavond, uitgebreid dineren met vriendinnen of een gezonde vegetarische lunch bestellen. Bij weinig tijd heeft Stan & Co. ook koffie en verse croissants to go die men mee kan nemen. Op dit moment wordt er nog verbouwd, maar vanaf 25 april mag iedereen aanschuiven bij Stan & Co.

*Interieur en meubilair*
Stan & Co. houdt van stoer en industrieel met staal, leer en hout. De sfeer wordt bepaald door het gebruik van ruwe elementen die terug komen in het interieur en meubilair. Een stenen muur met een Chesterfield wand, hardhouten tafels en robuuste boekenkasten. Een opvallend grote vierkante bar met hoge krukken in het midden van de zaak, waar de wijnen gekoeld staan en waar gasten kunnen eten en drinken. Comfortabele loungebanken om in weg te zakken of een intiem tafeltje met kaarslicht achterin de horecagelegenheid. 'Het lijkt even of je aanschuift bij een hippe hotspot in Meatpacking District in New York', is de gedachte van de zaak.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws