Zijn dit de tien grootste horeca-ergernissen?

11 mei 2017 | Thijs Jacobs

Werken in de horeca is leuk. Een dankbaar beroep met veel sociaal contact, voldoende uitdaging en variatie. Toch zijn er van die dingen die iedere horecatijger wel herkent. Wij hebben de grootste horeca-ergernissen voor je op een rijtje gezet:

1. Gasten die je wenken wanneer je je handen vol hebt met vieze borden

2. Tijdens de feestdagen heb je vrijwel nooit vrij

3. ‘Had je maar een vak moeten leren’. Zo’n gezellige uitspraak van een bijdehante gast

4. Babysitten en fotograferen horen niet bij je taakomschrijving

5. Gasten die steeds aan een andere tafel gaan zitten omdat die toch ‘net even gezelliger’ is

6. Pauze? Welke pauze? Daar is geen tijd voor

7. Gasten die niet meer weten wat ze hebben besteld als je aan hun tafeltje staat

8. Een gezelschap, waarvan iedereen apart wil afrekenen

9. Gasten die tien minuten voor sluitingstijd nog binnenkomen

10. Gasten die vragen stellen over ieder item op de menukaart en vervolgens alleen een kopje koffie bestellen

DOWNLOAD GRATIS DE NIEUWSTE EDITIE VAN LUNCHROOM

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Bier Rotterdam
Stadshaven Brouwerij Rotterdam opent eind 2020

Stedelijke herontwikkeling in Merwe-Vierhavens (M4H Rotterdam) maakt de komst van Stadshaven Brouwerij Rotterdam met restaurant mogelijk. De brouwerij wordt gerealiseerd in een voormalige havenloods aan de Merwehaven. De horeca op locatie wordt geëxploiteerd door de Bierfabriek. Gemeente Rot...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Bier
Horecaconcern IQ Creative stapt over op Bud

IQ Creative, een van de belangrijkste spelers in de Amsterdamse horeca, maakt vandaag bekend te kiezen voor Bierbrouwerij AB InBev. Het bedrijf van Bert van der Leden en ’s werelds grootste brouwer zijn al sinds de introductie van Bud in Nederland in gesprek. De samenwerking wordt vandaag door...

Ondernemen
Mis geen extra omzet: download de HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Interview
Maggie Blue: All-day (and night) concept in Alphen aan den Rijn [video]

Van lunch tot dj’s en livemuziek op de vrijdag- en zaterdagavonden: Maggie Blue in Alphen aan den Rijn heeft het allemaal. Sinds 24 juli 2017 zijn de deuren van Maggie Blue geopend. Sindsdien hebben ze erg veel gedaan om uniek te zijn, maar ook aanspreekbaar en inspirerend voor gasten. Mike, (...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: