Wie wint de Nightlife Awards?

19 september 2013
Wie wint de Nightlife Awards?

Op 22 oktober worden voor de tiende keer de landelijke Nightlife Awards uitgereikt aan de populairste uitgaansgelegenheden van Nederland. Het publiek en het onderzoek van
DVJ Insights bepalen de winnaar. Voor België geldt dat er veertig uitgaansgelegenheden zijn genomineerd, waar uitsluitend het Belgische publiek op kan stemmen.

*De quickscan*
Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, het stemmen via internet en sms en de populariteit van de bedrijven op social media (volgers Twitter en likes op Facebook) wordt in iedere regiocategorie een top drie samengesteld. Deze bedrijven krijgen een quickscan door het Bedrijfschap voor Horeca en Catering. Met de quickscan worden de bedrijven voornamelijk beoordeeld op de interne organisatie zoals personeelsbeleid, financieel beleid, de administratieve organisatie en veiligheid.

*Categorie België*
Honderden uitgaansgelegenheden in Nederland zijn kanshebber om te winnen in de categorie populairste danscafé (tot 500 personen), populairste club (500 t/m 1500 personen), populairste megaclub (vanaf 1500 personen) of populairste beachclub.

*Categorie België*
Ongeveer veertig uitgaansgelegenheden in België zijn dit jaar voor de eerste keer ook kanshebber om uitgeroepen te worden in de categorieën populairste club (500 t/m 1500 personen) of populairste megaclub (vanaf 1500 personen).

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws