Welke bar heeft het beste personeel?

18 mei 2015
Welke bar heeft het beste personeel?

De tweede editie van Red Bull Bar Staff Challenge beleefde vorige week haar officiële kick-off in het iconische Scheepvaartmuseum, Amsterdam. Hier
kwamen in totaal 50 van de allerbeste bar staff teams van ons land samen om te ontdekken wat hen de komende periode te wachten staat.

*Wie is de beste?*
De Bar Staff Challenge, die vorig jaar een succesvolle eerste editie en Awards Show in de Maassilo Rotterdam kende, daagt ook dit jaar al het barpersoneel van Nederland uit om het allerbeste uit haarzelf en teamgenoten te halen. De komende maanden worden de deelnemende teams dan ook door verschillende opinion leaders uit de wereld van Red Bull - van atleten tot smaakmakers uit het nachtleven - gechallenged om te bewijzen waarom zij de titel ‘beste bar staff 2015’ verdienen. Elke uitdaging zal nieuw en anders zijn ten opzicht van de eerste editie, maar ook nu geldt: alle 6 de opdrachten zijn bedoeld om de deelnemende teams als collectief te laten excelleren (teamgevoel) en draaien altijd om één van de vier peilers die zo’n grote rol spelen bij hun job: focus, bar skills, creativiteit en team building.

De winnaar van de vorige editie, Parc Breda benadrukte het belang van die eerste peiler al vlak na haar winst: “Iedereen heeft zijn persoonlijke sterke kanten, die hebben we optimaal benut!”.

*Awards Show*
Er zullen dit jaar in totaal 10 internationale edities van de Bar Staff Challenge plaatsvinden. De Awards Show van 2015 vindt plaats in november en dan zal in ieder geval duidelijk worden wie zichzelf een jaar lang beste Nederlandse Bar Staff mag noemen en hiermee een exclusieve reis naar Red Bull King of the Air in Zuid Afrika in de wacht sleept.

Overig nieuws