Warsteiner heeft Product van het Jaar

5 februari 2013
Warsteiner heeft Product van het Jaar

Premium Radler Zitrone van Warsteiner heeft ‘Product van het Jaar’ gewonnen. De prijs werd toegekend door een panel van 6.000 consumenten. De combinatie van bier en limonade blijkt een hit.

*Drankje voor wielertoerist*
Radler bestaat voor de helft uit bier en de helft uit limonade. De consumptie is vernoemd naar wielertoeristen (Fahrradler). In het begin van de twintigste eeuw dronken zij Radler als verfrissing. "Wij zijn blij met deze prijs omdat hieruit blijkt dat consumenten dit bier enorm waarderen", zegt Wilco Gersen. "Deze prijs laat zien dat Radler ook in Nederland succesvol kan worden", aldus de brand manager van Warsteiner. Het merk won de prijs in de categorie 'Bier'. De consumptie wordt ook gedistribueerd naar horecagelegenheden.

*Groot testpanel*
Product van het Jaar is een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt op basis van consumentenbeoordelingen. Het panel beoordeelt deze producten aan de hand van drie criteria: innovatie, aantrekkelijkheid en gebruikerstevredenheid. De artikelen met de hoogste score binnen een categorie winnen de verkiezing en mogen een jaar lang het label ‘Product van het Jaar’ gebruiken.

~Marijn Brok~

Overig nieuws