Vernieuwde Makro Vianen bijna open!

13 oktober 2014
Vernieuwde Makro Vianen bijna open!

Op 15 oktober zwaaien de deuren van Makro Vianen voor u open. En u zult zien: Makro heeft naar u geluisterd. Alles is overzichtelijker en
verrassender geworden. Een bezoek aan Makro Vianen is een feest voor al uw zintuigen. Er zijn dagelijks productdemonstraties en depro ductspecialisten staan voor u klaar. Reden genoeg om eens bij Makro Vianen langs te komen. Bovendien vindt in deze prachtige vestiging op 3 november de "Makro Horecadag":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/het-aftellen-is-begonnen-3-november-makro-horecadag-19879/ plaats!

*Aanbiedingen*
Profiteer van 15 tm 21 oktober van de spectaculaire vernieuwingsaanbiedingen in Makro Vianen. Deze zijn te bekijken in de vernieuwingsbrochure. De aanbiedingen zijn exclusief geldig in vestiging Vianen.

*Ontdek de vernieuwde afdelingen*

*Groente, fruit en goed advies*
Tussen alle groente en fruit waant u zich op een markt, met een uitzonderlijk groot en dagelijks vers aanbod.

*De slagers en de messen*
Van een prachtige biefstuk tot exotisch wild: bij Makro heeft u de grootste keuze in vlees.
De slagers staan voor u klaar en portioneren graag. Heeft u speciale wensen? Dan bestellen ze het vlees voor u. Er is een dry-agekast zodat u uw gasten ook gerijpt vlees kunt voorzetten.

*Kaas uit alle windstreken*
U kent de kaasafdeling niet meer terug. Er staan nu maar liefst 300 verschillende kazen op soort gepresenteerd.

*Visafdeling met sushibar om van te watertanden*
Ook de verser dan vers visafdeling is vernieuwd. Alle vis vindt u bij elkaar op één afdeling. Met: 70 soorten vis, elke dag vers van de afslag. Gekoelde en diepvriesvis en ook tonijn, oesters, kreeften en scheermessen. Zoetwater- en zoutwaterhomarium. Sushibar voor de echte fijnproever.

*De ‘sterke’ afdeling Wijn en Gedistilleerd*
Houdt u een cocktailparty of zoekt u een mooi relatiegeschenk? Op de nieuwe afdeling Wijn en Gedistilleerd vindt u alles wat u nodig heeft.

*Koffie én machine zij aan zij*
Makro biedt een hoogwaardig assortiment koffiespecialiteiten uit alle werelddelen. Geniet van het grootste assortiment van Nederland met meer dan 300 soorten koffie. Alles op één afdeling: van koffie en koffiemachine tot koffiemelk en koffiekopje.

*Koken & Tafelen*
Kok of hobbykok: op de nieuwe afdeling Koken & Tafelen vindt u alles wat u nodig heeft overzichtelijk bij elkaar.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws