Van Hessen kijkt terug op de afgelopen honderd jaar

6 mei 2019 | Yonne van Geene

Van Hessen bestaat dit jaar 100 jaar en viert dat met een personeelsfeest op 1 juni, en een inspirerend relatie event op 6 juni. Op een speciale website, namelijk 100jaarvanhessen.nl, worden herinneringen gedeeld en kunnen genodigden zich aanmelden. Gasten hebben een Van Hessen aftelkalender ontvangen, waarop elke dag wordt teruggeblikt op een speciaal moment uit de historie van Van Hessen. De kalender telt in 50 dagen af naar 6 juni 2019, de viering van het 100-jarige jubileum. 

Zo toont de kalender Abraham Alfred van Hessen, die in 1919 het bedrijf oprichtte. Maar ook een bijzondere afbeelding van de eerste vermelding in het telefoonboek in 1920. Wat meer recent wordt teruggeblikt op de verhuizing in 2000 vanuit Capelle aan den Ijssel naar het huidige pand in Ridderkerk. Natuurlijk is er ook aandacht voor een bijzonder moment afgelopen jaar; de aandelenoverdracht van Ruud Clements aan Ronnie Hinrichs op 1 oktober 2018.

Wie jarig is trakteert

Tijdens het feest verzorgt van Hessen heerlijke hapjes en drankjes in verschillende proefweides. Daarnaast wordt getrakteerd op inspirerende talks. Onder andere Ronnie Hinrichs (directeur van Hessen), Ewout Hoogendoorn, (Managing Director Horwath HTL Netherlands) en Ronald Huiskamp, eigenaar H-Hospitality zullen als spreker het podium beklimmen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen THT en TGT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Amsterdam Cocktails
Tess Posthumus en Timo Janse openen cocktailbar Dutch Courage

In coronatijd een bar beginnen? Wereldwijd bekroonde bartenders Tess Posthumus en Timo Janse doen het. Waar coronamaatregelen de verbouwing flink vertraagden, opent cocktailbar Dutch Courage vanaf 14 september officieel de deuren. De cocktailbar op de Amsterdamse Zeedijk 12 is een ode aan jenever en...

Economie Coronacrisis
Aantal werkenden in horeca weer terug op pre-corona niveau

Het aantal werkenden in de horeca is weer terug op het niveau van voor de lockdown. De zomergroei blijft in de meeste horecasectoren echter steken. Dat blijkt uit onderzoek van het aantal ingeroosterde medewerkers van roosterplanning- en flexwerkbureau voor horecawerknemers L1NDA. Aan de hand van ee...

Columns
Waarom zou je niet tegen de stroom in zwemmen?

Ik ben geen luistervink, maar in de trein is het vaak onmogelijk om een gesprek niet op te vangen. Zo ook het gesprek van twee meiden aan de andere kant van de coupé. "Ik rook 4 pakjes sigaretten per week. Soms baal ik zo van mezelf. Ik ga gewoon geen sigaretten meer kopen en niet mee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: