Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei

3 mei 2016 |
Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei<

Op dinsdag 17 mei organiseert KHN weer een inspiratiesessie voor drankverstrekkers. de sessie vindt bocvendien plaats op een unieke locatie: de Executive
Lounge van PEC Zwolle! Op het programma staan onder andere Joost Broerse, Commercieel Directeur van PEC Zwolle over ondernemerskansen, Marieke Heemskerk, Trade Marketing Director van Heineken die je bijpraat over e-commerce in de biermarkt en bierspecialist Ivo Thijssen die vertelt over de laatste biertrends.

Kortom: KHN heeft een inspirerend programma samengesteld. Aansluitend kun je tijdens de borrel bijpraten met collega-ondernemers. De inspiratiesessie is gratis voor KHN-leden.

Waar en wanneer?
Wanneer? Dinsdag 17 mei 2016 van 12.15 – 16.30 uur
Waar? Executive Lounge bij Stadion PEC Zwolle in Zwolle

Programma
12.15 uur: Inloop en aansluitend lunch
13.15 uur: Start inspiratiesessie met welkom door Eric de Kock, domeinadviseur Drinken
13.20 uur: PEC Zwolle & ondernemen door Joost Broerse, Commercieel Directeur PEC Zwolle.

Oud-profvoetballer Joost Broerse ruilde vorig jaar zijn trainingspak in voor een maatpak. Als Commercieel Directeur vertelt hij voor welke ondernemerskansen en –uitdagingen hij staat in zijn nieuwe functie.

13.35 uur: E-commerce in de biermarkt door Marieke Heemskerk, Trade Marketing Directeur Horeca Heineken Nederland
14.00 uur: Pauze
14.20 uur: Wouter’s Big 5: Gastbeleving anno 2016 door Wouter Verkerk, Gastvrijheidstrainer
14.45 uur: Update naleving leeftijdsgrens 18 door Hans Kant, Beleidsadviseur KHN
15.15 uur: Wat zijn de laatste biertrends? Door Ivo Thijssen, Bierspecialist.

Ivo Thijssen geeft tips waarmee u deze zomer meer omzet kunt draaien onder andere door in te zoomen op combinaties van bier en spijs die goed werken.

15.45 uur: Afsluiting en aansluitend borrel (tot 16.30 uur)

Aanmelden
Kom je ook? Meld je dan aan via dit formulier. Geef hierbij ook even aan of je gebruik maakt van de lunch; dan houden we hier rekening mee.
Tot ziens op 17 mei!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Video
Video: spoken nemen café over

In dit café in Nottingham, dat ook nog eens op een oud gevangenisterrein staat, waren geesten rond. En dat terwijl Halloween aanstaande is. De eigenaar van de bar besloot de videobeelden eens goed te bekijken toen er op een dag flessen en eten op de vloer werden aangetroffen. De avond ervo...

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: