Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei

3 mei 2016 |
Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei<

Op dinsdag 17 mei organiseert KHN weer een inspiratiesessie voor drankverstrekkers. de sessie vindt bocvendien plaats op een unieke locatie: de Executive
Lounge van PEC Zwolle! Op het programma staan onder andere Joost Broerse, Commercieel Directeur van PEC Zwolle over ondernemerskansen, Marieke Heemskerk, Trade Marketing Director van Heineken die je bijpraat over e-commerce in de biermarkt en bierspecialist Ivo Thijssen die vertelt over de laatste biertrends.

Kortom: KHN heeft een inspirerend programma samengesteld. Aansluitend kun je tijdens de borrel bijpraten met collega-ondernemers. De inspiratiesessie is gratis voor KHN-leden.

Waar en wanneer?
Wanneer? Dinsdag 17 mei 2016 van 12.15 – 16.30 uur
Waar? Executive Lounge bij Stadion PEC Zwolle in Zwolle

Programma
12.15 uur: Inloop en aansluitend lunch
13.15 uur: Start inspiratiesessie met welkom door Eric de Kock, domeinadviseur Drinken
13.20 uur: PEC Zwolle & ondernemen door Joost Broerse, Commercieel Directeur PEC Zwolle.

Oud-profvoetballer Joost Broerse ruilde vorig jaar zijn trainingspak in voor een maatpak. Als Commercieel Directeur vertelt hij voor welke ondernemerskansen en –uitdagingen hij staat in zijn nieuwe functie.

13.35 uur: E-commerce in de biermarkt door Marieke Heemskerk, Trade Marketing Directeur Horeca Heineken Nederland
14.00 uur: Pauze
14.20 uur: Wouter’s Big 5: Gastbeleving anno 2016 door Wouter Verkerk, Gastvrijheidstrainer
14.45 uur: Update naleving leeftijdsgrens 18 door Hans Kant, Beleidsadviseur KHN
15.15 uur: Wat zijn de laatste biertrends? Door Ivo Thijssen, Bierspecialist.

Ivo Thijssen geeft tips waarmee u deze zomer meer omzet kunt draaien onder andere door in te zoomen op combinaties van bier en spijs die goed werken.

15.45 uur: Afsluiting en aansluitend borrel (tot 16.30 uur)

Aanmelden
Kom je ook? Meld je dan aan via dit formulier. Geef hierbij ook even aan of je gebruik maakt van de lunch; dan houden we hier rekening mee.
Tot ziens op 17 mei!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Events
Jubileumeditie BBB Maastricht groot succes

De 65e editie van BBB Maastricht was een groot succes en laat consistentie in groei zien. Meer dan 400 exposanten zorgden voor een beursvloer bomvol inspiratie op het gebied van (non)food, drinks en gastronomie. Maar er was vooral aandacht voor innovatie en culinair talent. De toon is gezet voor de ...

Wijn
Speciale wijnactie voor onze lezers!

Vinites biedt onze lezers samen met Francis Ford Coppola Winery een speciale aanbieding aan. Via de webshop kun je gebruikmaken van een aantrekkelijke korting, waarbij je niet 342 euro, maar 300 euro betaalt voor 36 flessen (3 dozen) met twee wijnen: Chardonnay 'Rosso and Bianco' 2017 en Cab...

Bier
Grolsch introduceert Herfstbier 0.0% tijdens Military Boekelo-Enschede

Grolsch introduceert Grolsch Herfstbier 0.0% als onderdeel van de Grolsch Proeverij met daaraan voorafgaand een exclusieve primeur voor de Military Enschede-Boekelo. Als marktleider in het Herfstbok segment biedt Grolsch met Grolsch Herfstbier 0.0% als eerste grote brouwer een verantwoord alternatie...

Ondernemers vaak doelwit van helers

Regelmatig zijn ondernemers het doelwit van helers, bijvoorbeeld doordat zij gestolen producten aangeboden krijgen. Ook worden zij slachtoffer van bedrijfsinbraken of overvallen waarbij eigendommen worden buitgemaakt. In 80% van de gevallen wordt buit geheeld. Gelukkig kunnen ondernemers veel doen o...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Kansspelautomaten in het café; een korte uitleg

Liever reguleren dan verbieden. Dat is in een notendop wat de wetgever al sinds het begin van de twintigste eeuw moet hebben gedacht over kansspelen. Van een kleurrijke en lichtgevende gokkast in het café meer of minder kijkt niemand op, maar dat daarachter een berg aan regelgeving schuilgaat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: