Toon Naber herkozen als voorzitter KHN

5 juni 2013
Toon Naber herkozen als voorzitter KHN

Tijdens de statutaire jaarvergadering van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is Toon Naber, de huidige voorzitter, benoemd voor een tweede termijn. Ook de komende drie jaar zal Naber zich
inzetten om Koninklijke Horeca Nederland te laten uitgroeien naar een moderne netwerkorganisatie. Andere onderwerpen die aan bod kwamen tijdens de jaarvergadering waren de benoeming van domeinadviseurs en de décharge die werd verleend aan het Landelijk Bestuur en de directie.

*Sectoren worden domeinen*
Naber heeft zich de afgelopen periode sterk gemaakt voor een nieuwe koers binnen de vereniging. Onderdeel hiervan is een verenigingsstructuur waarbij niet alleen per regio maar ook op basis van bedrijfstype wordt samengewerkt. In dit kader is vorig jaar de zogenaamde sectorindeling opgeheven. In plaats daarvan worden vier ‘domeinen’ ingericht. Ieder domein wordt vertegenwoordigd door een domeintopadviseur.

*Eerste namen adviseurs*
Tijdens de jaarvergadering zijn drie topadviseurs benoemd: Marcel Hansen mede-eigenaar van Restaurants de Zilte Zoen in Egmond aan Zee, Bergen aan Zee en Schoorl (Domein: eten), Laurens Meyer, exploitant van circa 45 horecabedrijven (Domein: drinken) en Gabriëlla Esselbrugge van Hotel-Restaurant De Dames van de Jonge in Giethoorn (Domein: slapen). Voor topadviseur van het domein &Horeca wordt momenteel geworven.

~Frank Lindner~

Overig nieuws