Tess Posthumus naar NH Krasnapolsky

26 november 2015 |
Tess Posthumus naar NH Krasnapolsky

Tess Posthumus dit jaar uitgeroepen tot beste vrouwelijke bartender, heeft zich verbonden aan de nieuwe hotelbar The Tailor, die gerealiseerd wordt in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.
The Tailor
Na de verbintenis van driesterrenchef Jacob Jan Boerma is Posthumus de volgende naam die het hotel nog verder op de gastronomische kaart zet. De cocktailgrootheid zal onder meer de samenstelling van de menukaart en de training van het barpersoneel voor haar rekening nemen. The Tailor opent medio januari 2016 de deuren in het beroemde hotelpand aan de Dam.

Samenwerking
De samenwerking met Tess Posthumus voor The Tailor is naar eigen zeggen 'the perfect fit' voor het hotel: "In The Tailor draait alles om vakmanschap, stijl en oog voor detail. Met de kennis en ervaring van Tess Posthumus kunnen we een geweldig menu aan cocktails bieden en zorgen we voor een unieke ervaring voor onze gasten", aldus Herman Klok, hotel director van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky.

Hotelbar
Ook Tess Posthumus is enthousiast: "Dit is een hele mooie samenwerking en ik kan niet wachten tot The Tailor helemaal klaar is. Amsterdam krijgt eindelijk een hotelbar waar we internationaal trots op kunnen zijn!"

Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
11 jaar geleden in De CaféKrant: Wijnbar Viqh, Haarlem

De CaféKrant bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit 'porseleinen jubileum' kracht bij te zetten, besteden we iedere week aandacht aan een interview of achtergrondverhaal uit de rijke historie van De CaféKrant. Dit keer reizen we terug naar 2010. We bezochten wijnbar Viqh in Haarle ...

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Economie Achtergronden
CBS: relatief veel horecabedrijven opgeheven

In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon. Er werden 4,7 duizend bedrijven met meer dan é&e ...

Achtergronden Corona
Kan de horeca eigenlijk wel open als het weer mag?

Als de horeca op een gegeven moment weer open mag, dan is het nog maar de vraag of elke horecagelegenheid dat ook kan. BNR Nieuwsradio ging op onderzoek uit en deed daarbij ook navraag hij KHN. Bij veel ondernemers ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen om personeel te betalen of v ...

Interview Longread
''Het terras openen heeft eigenlijk geen zin voor ons''

Andrea de Lange is eigenaresse van Brasserie Jansen in Zwolle. De terrassen mogen weliswaar weer gedeeltelijk open, maar zij koos ervoor haar terras gesloten te houden. Een weloverwogen keuze, zo blijkt. “Als je kijkt naar alle administratie en de opstartkosten die daarbij komen kijken, dan he ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: