Tess Posthumus en Timo janse openen cocktailbar

11 september 2017 | Roy Spijker
Tess Posthumus en Timo janse openen cocktailbar

Nederlands beste bartenders Tess Posthumus en Timo Janse openen een eigen cocktailbar in Amsterdam. Het duo achter onder meer Amsterdam Cocktail Week, Perfect Serve Barshow en Difford’s Guide NL verlaat na bijna tien jaar de internationaal gerenommeerde speakeasy bar Door 74. Naar een locatie voor de nieuw te openen cocktailbar wordt nog gezocht en tips zijn welkom.

Tess Posthumus, al 3 jaar in de top 10 beste bartenders ter wereld, en Timo Janse maken hiermee een volgende stap in hun carrière. Tess Posthumus: “Met onze kennis van cocktails en de waarde die we hechten aan hospitality willen we een onderscheidend concept wegzetten. Wat dat precies inhoudt maken we bekend zodra we een locatie hebben gevonden.” Daarbij roept Posthumus pandeigenaren op zich te melden. “We hebben een topconcept, een aantal investeerders, het enige wat we nog nodig hebben is een pand in centrum Amsterdam. Alle tips zijn welkom.” 

Afscheid Door 74
Speakeasy cocktailbar Door 74 stond onder leiding van Janse en Posthumus drie jaar op rij in de lijst van World’s 50 Best Bars, met een toppositie van #15. Na 9 en 8 jaar staat het duo 30 september aanstaande voor de laatste keer achter de bar bij Door 74, waarna Janse en Posthumus zullen focussen op lopende projecten en het openen van de nieuwe eigen cocktailbar. 
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column: licht aan het einde van de tunnel…

Het lijkt het nieuwe mantra te zijn van Mark en Hugo, maar volgens mij hebben we nog heel veel bochten te nemen voordat we het licht aan het verre einde kunnen zien. Tot nu toe ga ik nog op de tast door het leven en duurt het heel lang voordat we ‘we zijn er bijna’ mogen zingen. De du ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Wet- en regelgeving Corona
NOW 3: helft toekenningen naar horeca en detailhandel

UWV heeft in totaal ruim 77.000 aanvragen toegekend voor de derde periode van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Deze werkgevers hebben samen zo’n 1,3 miljoen mensen in dienst. Inmiddels heeft UWV 1,7 miljard euro aan voorschotten overgemaakt aan deze werkgevers. D ...

Wet- en regelgeving Corona
Horeca zeker tot 9 februari gesloten, hotels wel open

De horeca blijft nog zeker tot 9 februari gesloten, hotels mogen wel 'gewoon' open blijven. Dat maakte premier Mark Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Hotels mogen naast zakelijke gasten, ook recreatieve gasten ontvangen. Eerder meldde De Telegraaf dat hotels de dupe zouden ...

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: Bivakkeren in onze eigen bubbel

‘The Future is private’ was een uitspraak van de Facebook-eindbaas Mark Zuckerberg in 2019. Achteraf gezien een waarheid als een koe als je het mij vraagt. Want al bijna een jaar is ons privédomein ons enige leefgebied. En vooral in deze winterse lockdown verkeren wij enkel in hui ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: