Tess Posthumus en Timo janse openen cocktailbar

11 september 2017 | Roy Spijker

Nederlands beste bartenders Tess Posthumus en Timo Janse openen een eigen cocktailbar in Amsterdam. Het duo achter onder meer Amsterdam Cocktail Week, Perfect Serve Barshow en Difford’s Guide NL verlaat na bijna tien jaar de internationaal gerenommeerde speakeasy bar Door 74. Naar een locatie voor de nieuw te openen cocktailbar wordt nog gezocht en tips zijn welkom.

Tess Posthumus, al 3 jaar in de top 10 beste bartenders ter wereld, en Timo Janse maken hiermee een volgende stap in hun carrière. Tess Posthumus: “Met onze kennis van cocktails en de waarde die we hechten aan hospitality willen we een onderscheidend concept wegzetten. Wat dat precies inhoudt maken we bekend zodra we een locatie hebben gevonden.” Daarbij roept Posthumus pandeigenaren op zich te melden. “We hebben een topconcept, een aantal investeerders, het enige wat we nog nodig hebben is een pand in centrum Amsterdam. Alle tips zijn welkom.” 

Afscheid Door 74
Speakeasy cocktailbar Door 74 stond onder leiding van Janse en Posthumus drie jaar op rij in de lijst van World’s 50 Best Bars, met een toppositie van #15. Na 9 en 8 jaar staat het duo 30 september aanstaande voor de laatste keer achter de bar bij Door 74, waarna Janse en Posthumus zullen focussen op lopende projecten en het openen van de nieuwe eigen cocktailbar. 
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de Caf├ęKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Koffie & thee Utrecht
30ml Coffee & Food maakt een feestje van de heropening op 1 juni

De afgelopen maanden was het rustig in de ‘huiskamers’ van 30ml. Alle vestigingen waren open voor TO GO, maar de gezelligheid die de zaken normaliter zo typeert hebben de medewerkers echt gemist. Gelukkig openen ook zij vanaf 1 juni om 12:00 uur weer de deuren voor het nuttigen ter plaat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: