Supperclub opent deuren

13 oktober 2015
Supperclub opent deuren

Het internationaal beproefde restaurant- en clubconcept Supperclub is verhuisd naar het historische pand Odeon aan het Singel 460 in Amsterdam. Na
jaren kleur te hebben gegeven aan het Amsterdamse nachtleven in de Jonge Roelensteeg, is het Singel 460 gekozen als de nieuwe locatie. Een plek waar Supperclub naar eigen zeggen like-minds samenbrengt en met veelbewogen avonden het Amsterdamse restaurant- en nachtleven weer persoonlijkheid gaat geven.

*Devil als curator*
Supperclub verwelkomt een nieuw tijdperk waarin het vertrouwde concept wordt vernieuwd en naar een volgend niveau wordt gebracht. Hierin heeft Supperclub de ‘Devil’ aangesteld als curator. Robbie Baauw, bekend van the Amazing Agency, waakt volgens de club als creatief mastermind over het conceptuele en expressieve karakter van de Supperclub. En hoewel de witte bedden niet gemist hoeven te worden, staan gasten op het gebied van interieur ook wat verrassingen te wachten. Architectenbureau Concrete, al jaren resident designer van Supperclub wereldwijd, is aangesteld om het interieur van Supperclub aan het Singel te verzorgen.

*Programmering*
De clubavond gaat een prominente rol innemen en wordt een groot onderdeel van de avond wat maakt dat Supperclub naar eigen zeggen gaat meedraaien in de Amsterdamse clubscene. Maandelijks vult Supperclub haar avonden in aan de hand van een thema, al spreekt zij liever van ‘headliners'. Tijdens de openingsavond lanceert zij de eerste headliner voor de komende maand; Vogue. Hiermee viert zij de subcultuur die gebouwd is op zelfexpressie, nachtleven, stadscultuur, mode en performance.

*Odeon*
Odeon beschikt, met onder andere haar bijzondere theaterzaal, al drie en een halve eeuw over een centrale plaats in de Amsterdamse maatschappelijke en culturele scene. Hierin gaat niet alleen Supperclub het huidige restaurant- en nachtleven verrijken, ook is American style cocktailbar Apt. en speciaalbieren bar HOPPA! geopend in Odeon.

~Christel Tuin~

Overig nieuws