Supperclub opent deuren

13 oktober 2015 |
Supperclub opent deuren

Het internationaal beproefde restaurant- en clubconcept Supperclub is verhuisd naar het historische pand Odeon aan het Singel 460 in Amsterdam. Na
jaren kleur te hebben gegeven aan het Amsterdamse nachtleven in de Jonge Roelensteeg, is het Singel 460 gekozen als de nieuwe locatie. Een plek waar Supperclub naar eigen zeggen like-minds samenbrengt en met veelbewogen avonden het Amsterdamse restaurant- en nachtleven weer persoonlijkheid gaat geven.

Devil als curator
Supperclub verwelkomt een nieuw tijdperk waarin het vertrouwde concept wordt vernieuwd en naar een volgend niveau wordt gebracht. Hierin heeft Supperclub de ‘Devil’ aangesteld als curator. Robbie Baauw, bekend van the Amazing Agency, waakt volgens de club als creatief mastermind over het conceptuele en expressieve karakter van de Supperclub. En hoewel de witte bedden niet gemist hoeven te worden, staan gasten op het gebied van interieur ook wat verrassingen te wachten. Architectenbureau Concrete, al jaren resident designer van Supperclub wereldwijd, is aangesteld om het interieur van Supperclub aan het Singel te verzorgen.

Programmering
De clubavond gaat een prominente rol innemen en wordt een groot onderdeel van de avond wat maakt dat Supperclub naar eigen zeggen gaat meedraaien in de Amsterdamse clubscene. Maandelijks vult Supperclub haar avonden in aan de hand van een thema, al spreekt zij liever van ‘headliners'. Tijdens de openingsavond lanceert zij de eerste headliner voor de komende maand; Vogue. Hiermee viert zij de subcultuur die gebouwd is op zelfexpressie, nachtleven, stadscultuur, mode en performance.

Odeon
Odeon beschikt, met onder andere haar bijzondere theaterzaal, al drie en een halve eeuw over een centrale plaats in de Amsterdamse maatschappelijke en culturele scene. Hierin gaat niet alleen Supperclub het huidige restaurant- en nachtleven verrijken, ook is American style cocktailbar Apt. en speciaalbieren bar HOPPA! geopend in Odeon.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN in actie! #BlackMonday: final sale horeca

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) lanceert de landelijke campagne #BlackMonday, die op maandag 7 december van start gaat. Onder de noemer #BlackMonday worden horecaondernemers opgeroepen deel te nemen aan de landelijke actie. Met de campagne wil KHN duidelijk maken dat als de overheid niet per omga ...

Corona
"Honderden miljoenen voor horeca en cultuur"

Haagse bronnen melden aan de NOS dat sectoren die flink geraakt zijn door de coronacrisis en daardoor een zeer groot omzetverlies lijden, kunnen rekenen op honderden miljoenen steun vanuit Den Haag. Volgens de NOS zet het kabinet de komende dagen de puntjes op de i. Bedrijven die meer dan 70 proc ...

Interview Digitaal Ondernemen
Horecamarketing op socials: influencers als spin in het web

Bij een goede marketingstrategie mag social media niet ontbreken. Wil je verzekerd zijn van een groot bereik, dan kun je haast niet om ‘influencers’ heen. Die influencers vind je op Youtube, op hun eigen blogs, Facebook, Instagram, Snapchat of TikTok. Wie een influencer inzet, meestal te ...

KHN Corona
Deel van de horeca dreigt op 17 januari open te gaan, ondanks maatregelen

Vorige week kondigden verschillende horecaondernemers aan om hun zaken op 17 januari te willen openen, ongeacht de dan geldende maatregelen. Zij hebben zojuist verkondigd tegenover Omroep Brabant dat ze het vertrouwen in het kabinet hebben opgezegd en hoe dan ook zullen openen op 17 januari. Omd ...

Economie Corona
Horeca na kunst en cultuur meest pessimistisch over economische vooruitzichten

De vooruitzichten van het Nederlandse bedrijfsleven over de eigen verkopen op de korte termijn zijn sinds de zomer sterk verslechterd. De economie zal naar verwachting tijdelijk weer een stap terug moet doen. Vooral de commerciële dienstverlening heeft pessimistischere verwachtingen voor de kom ...

Corona
Horeca Alliantie demonstreert 7 december op Malieveld

Géén enkel horecabedrijf mag nog kopje onder gaan door gebrek aan coronasteun van de overheid. De steunmaatregelen mogen niet verder worden afgebouwd, maar moeten gemaximaliseerd worden! Juist nú, nu de horeca alle reserves heeft opgebruikt en niet langer overleven kan. Dit is d ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: