Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's

16 mei 2013 |
Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's<

De consument is de laatste jaren anders buiten de deur gaan eten en drinken. Meer eetmomenten op een dag. Een langzame verschuiving naar brunch, lunch en high tea. Liefst vers en
aantrekkelijk geprijsd. En alle ervaringen worden gedeeld via social media. Met consumenten die steeds in beweging zijn, kunnen foodprofessionals niet stil blijven staan. Sligro en Unilever Food Solutions willen daar graag bij helpen. Daarom is er nu een unieke spaaractie bij Sligro: smaakpunten sparen.

Kosten besparen, omzet verhogen en meer fun!
Goede keukenapparatuur is onmisbaar maar ook erg kostbaar. Hoe zorgt u ervoor dat klanten vaker terugkomen en daarnaast ook meer besteden? Hiernaast is het hard werken om een keuken draaiende te houden. Daarom is het noodzakelijk maar vooral ook lekker om af en toe het hoofd leeg te maken en nieuwe ideeën op te doen.

Sparen voor keukenapparatuur
Met smaakpunten spaart u in snel tempo voor allerlei professionele keukenapparatuur, inspirerende workshops of leuke uitjes. Waardoor u kosten bespaart, meer omzet behaalt of gewoon meer fun kunt beleven!

Inspiratie om uw gasten te verrassen!
Buiten-de-deur-eters laten zich graag verrassen. Door een bijzonder gerecht, een onverwacht ingrediënt, maar ook door een originele presentatie. Waar haal je als chef-kok dan elke keer je inspiratie vandaan?

Recepten
Voor iedere kok die op zoek is naar nieuwe ideeën – en wie is dat niet? – heeft Sligro in samenwerking met Unilever Food Solutions, een receptenboekje ontwikkeld. Boordevol verrassende recepten voor een bijzondere brunch, lunch of high tea. Want in deze eetmomenten liggen nog volop kansen om klanten binnen te halen én te houden!

Smaakt dit naar meer? Kijk dan op www.sligro.nl/smaakpunten



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks
Dit wist je (nog) niet over grappa

Grappa is een Italiaanse gedistilleerde drank, vervaardigd uit de restanten van de druiven na de wijnbereiding. De schillen en de pitten van de druiven (pulp) vormen de basis van grappa. Vroeger gold het als een economische manier om alles uit de wijnproductie te halen, tegenwoordig is het een delic...

Opening Rotterdam
[FOTO'S] Is dit de gaafste horecahotspot van Rotterdam?

Één plek waar je terecht kunt voor een tal van uiteenlopende culturen, thema's en smaken. Midden in het centrum van Rotterdam opende café DoDo haar imposante deuren voor publiek. Met maar liefst 220 zitplaatsen verdeeld over 7 uiteenlopende wereldse themaruimtes, belooft dez...

Café Achtergronden
Café De Singel (Zwolle) staat te koop

Eén van de bekendste cafés van Zwolle, Café De Singel, staat in de verkoop. De kroeg is eveneens een muziekpodium en verschillende beroemde muzikanten zetten er hun eerste stappen op het podium, zoals Miss Montreal, Bertolf en Typhoon. De liveoptredens maakten van dit café...

Wet- en regelgeving
Handhaving verbod rookruimtes horeca vanaf 1 april 2020

Vanaf 1 april 2020 zal het verbod op rookruimtes in de horeca worden gehandhaafd. Eind september werden in een uitspraak van de Hoge Raad al deze rookruimtes per direct verboden. De komende tijd kunnen horecaondernemers zich voorbereiden en heeft de NVWA de tijd om het toezicht in te richten. Blo...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: