Sligro organiseert tweede editie van Slim Ondernemen voor horecaondernemers

Branded Content Events 15 april 2024
Sligro organiseert tweede editie van Slim Ondernemen voor horecaondernemers

Sligro organiseert dit jaar opnieuw het event Slim Ondernemen. Op donderdag 23 mei 2024 komen horecaondernemers uit heel Nederland samen om nieuwe kennis en inspiratie op te doen én om te netwerken. Er worden twaalf verschillende masterclasses aangeboden door toonaangevende experts. Op het Meet & Greet Plein kunnen ondernemers elkaar en leveranciers ontmoeten. Slim Ondernemen vindt plaats bij ZiN Inspiratielab in Veghel.

Het event Slim Ondernemen richt zich op het ondersteunen en écht verder brengen van horecaondernemers door het delen van nieuwe inzichten en kennis en door ze in contact te brengen met andere ondernemers en relevante leveranciers.

Aandacht voor actuele vragen en uitdagingen

Deze masterclasses sluiten aan bij vragen en uitdagingen die vandaag de dag spelen bij horecaondernemers. Met experts uit de horecawereld zoals Ron Blaauw, Leo Hollman en Jeroen Veldkamp is het programma heel veelzijdig. Onderwerpen als ‘het vinden en binden van personeel en gasten', ‘leidinggeven van Generatie Z’, 'omzet verhogen’ en ‘meer efficiency in de keuken’ komen aan bod. “Met deze veelzijdige groep experts voor de masterclasses verwachten we veel ondernemers te kunnen bedienen. En het programma van Slim Ondernemen is zo ingericht dat deelnemers nieuwe ideeën direct kunnen toepassen in hun zaak. Een waardevolle investering dus,” vertelt Kristel Heerkens, digital & programma manager bij ZiN Inspiratielab.

Netwerken met collega’s en leveranciers

Slim Ondernemen is ook een evenement om te netwerken. Kristel Heerkens: “Er is een Meet & Greet Plein waar ondernemers naast contact leggen en netwerken met andere horecaondernemers, ook inspiratie op kunnen doen.“ Op dit Meet & Greet Plein zijn leveranciers en andere samenwerkingspartners van Sligro aanwezig met vernieuwende producten en oplossingen. Kristel Heerkens: “En we zouden Sligro niet zijn als we niet zorgen voor bijzonder en goed eten en drinken.”

Slim Ondernemen vindt plaats op donderdag 23 mei 2024 bij ZiN Inspiratielab in Veghel. Deelnamekosten zijn 110 euro exclusief btw. Met een promotiecode of ZiN Membership nemen ondernemers kosteloos deel aan het evenement.

Ook naar Slim Ondernemen? Kijk voor meer informatie en tickets op zin.sligro.nl/events/slimondernemen.

Over ZiN Inspiratielab

ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en is dé plek waar horecaprofessionals nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie opdoen in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. Dit met het doel om horecaprofessionals gegarandeerd nóg beter te maken in hun vak en business.

Overig nieuws