Sergio Herman ontwerpt eigen bierflesje

10 december 2015 |
Sergio Herman ontwerpt eigen bierflesje<

Topkok Sergio Herman heeft net als enkele collega’s een exclusief miniflesje en bijpassend glas voor Duvel ontworpen. Dat
staat vanaf vandaag op de menukaart van zijn Antwerpse restaurant The Jane.

Elke zaak heeft ander ontwerp
Chefs Sergio Herman en Nick Bril van The Jane hebben net als Syrco Bakker van Pure C in Cadzand en Jean-Philippe Watteyne van iCook in Bergen samen met de Gentse creatievelingen van Toykyo exclusieve bierflesjes ontworpen. Dat resulteerde in drie gestileerde grafische tekeningen op de miniatuurflesjes van 18 centiliter. In elke zaak ziet de tekening er anders uit. Herman en Bril gingen voor witte lijnen die samen de kapel voorstellen waarin hun zaak is ondergebracht. Aan de smaak van het bier is niets veranderd.


Het bierflesje dat in restaurant The Jane besteld kan worden

Gerecht dat bij bier past
Vanaf vandaag kunnen gasten in de drie restaurants het flesje bestellen tijdens hun diner. Speciaal voor deze gelegenheid hebben alle chefs een maaltijd bedacht die perfect bij de biersmaak past. Restaurantgasten krijgen na het eten ook een flesje als souvenir mee naar huis. In het voorjaar van 2016 zijn de flesjes en bijpassende glazen ook te koop in geselecteerde winkels.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Bier
Swinkels Family Brewers komt versneld met Swinckels’ 0.0%

Swinkels Family Brewers komt versneld met Swinckels’ 0.0%, een nieuw alcoholvrij bier, en brengt deze exclusief naar de horeca. Swinckels’ Superior 0.0% Beer is een uitgesproken, fris en verfijnd alcoholvrij bier. De brouwer voegt hiermee nog een alcoholvrij bier toe aan haar uitgebreide...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: