Sergio Herman ontwerpt eigen bierflesje

10 december 2015 |
Sergio Herman ontwerpt eigen bierflesje<

Topkok Sergio Herman heeft net als enkele collega’s een exclusief miniflesje en bijpassend glas voor Duvel ontworpen. Dat
staat vanaf vandaag op de menukaart van zijn Antwerpse restaurant The Jane.

Elke zaak heeft ander ontwerp
Chefs Sergio Herman en Nick Bril van The Jane hebben net als Syrco Bakker van Pure C in Cadzand en Jean-Philippe Watteyne van iCook in Bergen samen met de Gentse creatievelingen van Toykyo exclusieve bierflesjes ontworpen. Dat resulteerde in drie gestileerde grafische tekeningen op de miniatuurflesjes van 18 centiliter. In elke zaak ziet de tekening er anders uit. Herman en Bril gingen voor witte lijnen die samen de kapel voorstellen waarin hun zaak is ondergebracht. Aan de smaak van het bier is niets veranderd.


Het bierflesje dat in restaurant The Jane besteld kan worden

Gerecht dat bij bier past
Vanaf vandaag kunnen gasten in de drie restaurants het flesje bestellen tijdens hun diner. Speciaal voor deze gelegenheid hebben alle chefs een maaltijd bedacht die perfect bij de biersmaak past. Restaurantgasten krijgen na het eten ook een flesje als souvenir mee naar huis. In het voorjaar van 2016 zijn de flesjes en bijpassende glazen ook te koop in geselecteerde winkels.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Handhaving verbod rookruimtes horeca vanaf 1 april 2020

Vanaf 1 april 2020 zal het verbod op rookruimtes in de horeca worden gehandhaafd. Eind september werden in een uitspraak van de Hoge Raad al deze rookruimtes per direct verboden. De komende tijd kunnen horecaondernemers zich voorbereiden en heeft de NVWA de tijd om het toezicht in te richten. Blo...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Video
Video: spoken nemen café over

In dit café in Nottingham, dat ook nog eens op een oud gevangenisterrein staat, waren geesten rond. En dat terwijl Halloween aanstaande is. De eigenaar van de bar besloot de videobeelden eens goed te bekijken toen er op een dag flessen en eten op de vloer werden aangetroffen. De avond ervo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: