Rotterdammer Herman Hell staat met drie kroegen in café top 100

9 november 2016 | Thijs Jacobs

Kroegbaas Herman Hell is nuchter maar stiekem best een beetje trots: zijn drie Rotterdamse kroegen prijken vandaag in de Nederlandse café top 100.  Café van Zanten, NRC en Sijf hebben alle drie een plek weten te bemachtigen in de felbegeerde nationale lijst. “Toen we vandaag te horen kregen dat drie van de vier Rotterdamse zaken in de lijst van ons zijn, was ik vooral trots op mijn personeel. Wij proberen horecatalenten te vinden en ze op te leiden met vakmanschap en liefde voor het vak. We hebben fantastische mensen in dienst en daarom hebben we dit voor elkaar gekregen” , vertelt de gedreven Rotterdamse horecabaas.

Drie keer anders

De drie kroegen komen uit de koker van Herman Hell en zijn onderdeel van Hell’s Kitchen Horeca Groep. Hoewel je bij alle drie terecht kunt voor een gezellige borrel en diner, zijn de zaken heel verschillend. “Dat is wat ik zo leuk vind aan ons bedrijf”, aldus Herman. “Iedere zaak heeft een eigen stijl en publiek en daarom maken we per zaak andere keuzes.”

Het oordeel van de jury

De bruine Kroeg Sijf op de Oude Binnenweg werd door de jury bejubeld vanwege het Rotterdamse huiskamergevoel. Gasten kunnen hier rekenen op talloze speciaal bieren en in de weekenden genieten zij in de bar volop van live muziek. Daarnaast zijn de avonden bij NRC aan de Witte de Withstraat berucht. Een prettige mix van toeristen en Rotterdammers duiken hier zodra het donker wordt de kelder in. Op lekkere plaatjes van Rotterdamse DJ´s is de dansvloer ieder weekend goed gevuld. Café van Zanten is voor velen een plek om na een drukke dag neer te strijken voor een goed glas wijn en een lekkere borrelhap. Zodra de zon schijnt stroomt het grote terras aan de Binnenrotte vol. Een heerlijke plek, aldus de jury. 

cafe sijf rotterdam herman hell award

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Café
Nedstede koopt vastgoed en exploitatie café De Vergulde Gaper in de Jordaan

Nedstede heeft het vastgoed en de exploitatie van café De Vergulde Gaper gekocht. Het beroemde café ligt middenin de Jordaan, aan de Prinsenstraat 30, op de hoek van de Prinsengracht. De Vergulde Gaper is geliefd onder zowel Amsterdamse locals als toeristen, niet alleen vanwege zijn...

Tech Coronacrisis
Horecaplatform Nocto biedt oplossing voor de anderhalvemetersamenleving

De horeca behoort tot één van de industrieën die zwaar getroffen is door COVID-19. Na 81 dagen gesloten te zijn geweest, mocht de horeca 1 juni weer open. Verschillende regels moeten dan wel worden nageleefd. Terwijl ongeduldig wordt gewacht op versoepelingen, komt Rotterdamse sta...

KHN Coronacrisis
Clubs & Nightlife bedrijven pleiten voor heropening per 1 augustus

De versoepelingen die vanaf vandaag ingaan, bieden voor veel sectoren weer enige ruimte om te ondernemen, maar voor de Clubs & Nightlife bedrijven is er nog steeds geen perspectief; zij moeten tot tenminste 1 september de deuren gesloten houden. Dit is niet langer uit te leggen. In Den Haag word...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Bezorgen van drankpakketten door horeca mag niet meer

Vanaf woensdag 1 juli mogen horecaondernemers in de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid geen drankpakketten, met daarin licht alcoholische dranken, meer bezorgen, zo lezen we op de website van De Gelderlander. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis werd er voor de horeca een uitzondering gemaakt, m...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Economie Coronacrisis
Horeca positief over omzetverwachting, vooral logiesverstrekkers positief gestemd

In juni waren er voor de tweede maand op rij minder ondernemers in de op consumenten gerichte branches pessimistisch over de verwachte omzet, personeelssterkte en het economisch klimaat dan een maand eerder. Na het afkondigen van ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus, werd in april per saldo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: