Loetje en Debuut samen verder als Restaurant Company Europe

23 juli 2020 | David Bakker

Restaurantgroepen Loetje en Debuut gaan verder onder de naam Restaurant Company Europe. Daarmee bereiken zij de status van één van de grootste horecagroepen van Nederland met meer dan 50 veelzijdige restaurant- en cafélocaties. 

Restaurant Company Europe (RCE) is het overkoepelende moederbedrijf van prachtige horecaconcepten zoals Loetje, Stan&Co, Beers & Barrels en Popocatepetl The Mexican. 
Deze concepten zijn verspreid door heel Nederland, op veelal unieke plekken en toplocaties. Het streven van RCE is om deze concepten de komende jaren verder te verbeteren en uit te bouwen.

Ambitieuze groei

Een aantal concepten is al decennia lang bekend bij het grote publiek in Nederland. In de toekomst zal op deze bestaande successen worden voortgebouwd en er worden stappen gezet om in heel Nederland en uiteindelijk ook in Europa gasten welkom te heten.

Restaurant Company Europe

De dynamische concepten van RCE staan bekend om hun gastvrijheid en veelal all-day aanbod, bij de meeste locaties kan de gast namelijk terecht van ontbijt tot diner.

Daarnaast zijn er een groot aantal cafélocaties zoals De Waag, De Vooruitgang en Café Vrijdag waar de gast ook gezellig kan borrelen en zelfs tot laat kan uitgaan.

Rode draad is dat de gast bij elk bezoek aan een van de locaties een unieke ervaring krijgt door gerechten en dranken van de beste kwaliteit, het bijzondere interieur en de leukste medewerkers. Bij een groot aantal locaties zijn tevens uitgebreide mogelijkheden voor zaalverhuur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Alles heeft een einde en een worst wel twee

De avondschemering is ingevallen. De sfeer in het café is als een glas bockbier. Verwarmend en rijk, maar tegelijkertijd ook fris en monter. Er ligt niets zwaar op de maag. Hoewel dat makkelijk ook anders zou kunnen, maar dat past niet bij ons team. We zijn types van handen uit de mouwen, bli ...

Internationaal Coronacrisis
Ook België sluit de horeca

Ook in België moeten cafés en restaurants vanaf vandaag (maandag) vier weken de deuren sluiten. De Belgen gaan zelfs iets verder dan wij, want er gaat een avondklok gelden van middernacht tot 05.00 uur 's ochtends. In België is thuiswerken weer de standaard en worden ook de soci ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Horecaondernemers vechten sluiting van de horeca aan bij de rechter

De door het kabinet opgelegde sluiting van de horeca wordt door de Haagse bodega De Posthoorn aangevochten middels een een kort geding aan tegen de Nederlandse staat. Dinsdag komt de zaak voor de rechter en inmiddels hebben zich veel horecazaken bij het intiatief aangesloten, zo verklaart horecaonde ...

KHN Coronacrisis
Robèr Willemsen (KHN) reageert op video die hij maakte in zijn café

Robèr Willemsen is niet alleen voorzitter van KHN, maar ook caféondernemer. Dat is in deze tijden soms lastig te verenigen. Willemsen deelde zelf een video vanuit zijn café (de Rotterdamse horecazaak Proeflokaal De Pui), waarin veel gezelligheid te zien is op de avond voor de ge ...

Branded Content Nice 'n Easy
''Brood dat je wilt ontdekken''

Met PUR PAIN brengt de Vlaamse Biobakkerij De Trog ambachtelijke, pure en 100% biologische broodproducten tot bij de Food professional. De bakkerij uit Ieper in België heeft zich weten uit te bouwen tot een ware trendsetter in de Belgische voedingssector. Eten verbindt mensen en culturen, broo ...

Bier
Reclamecode voor alcoholvrij en –arm bier ingevoerd

Vandaag is de Reclamecode voor Alcoholvrij en -Arm Bier (RvAAB) in werking getreden. In de code is o.a. vastgelegd dat reclame voor alcoholvrij en -arm bier niet gericht mag worden op jongeren onder de 18 jaar en dat reclame voor alcoholarm bier niet gericht mag worden op zwangere vrouwen en op acti ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: