Restaurant De Beren opent binnenkort vestiging in Zwolle

16 mei 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant De Beren opent dinsdag 23 mei een nieuwe vestiging in Zwolle. Het meest sympathieke horecamerk van Nederland vond op het Katwolderplein, pal naast de gloednieuwe Pathé bioscoop een geschikte locatie. Bezoekers kunnen rekenen op een sfeervol restaurant waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staat. “De locatie leent zich uitstekend voor een leuke avond uit! Onze gasten kunnen hier een bezoek aan de bioscoop combineren met een gezellig diner in ons restaurant“, vertelt Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants.

De unieke berengerechten

Restaurant De Beren kenmerkt zich door royale kwalitatieve gerechten voor een vriendelijke prijs. Gasten kunnen genieten van een gezellige borrel met verfrissende (lokale) speciaalbieren, een goede lunch of bourgondisch diner. De vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid, dit geeft de gerechten een puur en authentiek karakter. Voor een complete avond uit kan een diner bij De Beren worden gecombineerd met een bezoek aan de naastgelegen bioscoop: met een Beren Bios arrangement voor €26,50 geniet de gast van een drie-gangen-keuzemenu en ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze. 

Levendige omgeving

Het nieuwe De Beren restaurant is centraal gelegen aan het Katwolderplein, een levendige en bruisende plek. Door het gebruik van natuurlijke materialen als hout, steen en staal hangt er in het restaurant een aangename en huiselijke sfeer. Het zonnige terras is bij mooi weer een gezellige plek om te genieten van een koud bietje of een zomerse cocktail. Ieder seizoen staan er nieuwe gerechten op het menu en wordt er ingespeeld op trends, gasten zullen hierdoor keer op keer verrast worden bij een bezoek aan De Beren in het Zwolse centrum.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

De keten van restaurants en bezorgrestaurants De Beren werd in 2016 uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland, Gelderland en nu dus ook in Overijssel! De horecaketen zal de komende jaren steeds vaker opduiken in het Nederlandse straatbeeld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Video
Video: spoken nemen café over

In dit café in Nottingham, dat ook nog eens op een oud gevangenisterrein staat, waren geesten rond. En dat terwijl Halloween aanstaande is. De eigenaar van de bar besloot de videobeelden eens goed te bekijken toen er op een dag flessen en eten op de vloer werden aangetroffen. De avond ervo...

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: