Nieuwste editie van De Caf�Krant

19 december 2013 |
<

De allernieuwste editie van De CaféKrant is weer verschenen. Liever online lezen? Dat kan ook! Download het blad gratis. In de nieuwste editie vertelt Jeroen de Vries van café ’t Vaatje in Groningen over zijn studentencafé. Met de aankomende leeftijdsverhoging naar achttien jaar voor het kopen van alcohol, in januari 2014, wordt handhaving van de wet moeilijker. Hoe gaat de ondernemer daar mee om? Lees het interview in De CaféKrant.

‚ÄúToch blij dat we klein zijn‚ÄĚ
Al zestien jaar is Jeroen de Vries eigenaar van caf√© ‚Äôt Vaatje in de Poelestraat in Groningen. Door het hele caf√© hangen de bordjes met aanbiedingen voor de kannetjes. Vooral het bord met de ‚Äėpaardenkut‚Äô trekt de aandacht. De Vries lachend: ‚ÄúDit is een mix van apfelkorn met Spa Rood. De studenten hebben de drank deze naam gegeven. Inmiddels wordt het ook besteld als een ‚Äėpk-tje‚Äô.‚ÄĚ Meer lezen over de kannetjes en over de ondernemer? Download gratis de nieuwste editie van De Caf√©Krant.

Jeroen de Vries

De CaféBizz
Niet afhankelijk zijn van één brouwer. Dat is de insteek van De CaféBizz die in de nieuwste editie van De CafeKrant is gepubliceerd. In de rubriek CaféBizz leest u over verschillende (business)casussen waarbij KHN één-op-één advies levert aan een horecaondernemer. Deze keer: ongebonden door een eigen biertapinstallatie. Erik Derksen is samen met Bob Gijsberts eigenaar van het goedlopende café-restaurant Buurten in Utrecht. Samen met zijn compagnon start hij juni 2014 in dezelfde stad een nieuwe vestiging van Buurten. De tweede vestiging zal op veel vlakken gelijkenis vertonen met de eerste zaak, maar één ding pakken ze totaal anders aan: de inkoop van het bier. Meer lezen? Download gratis de nieuwste editie van De CaféKrant.


Cocktails en sterk
In het ondernemersartikel over cocktails vertelt Nick Jongbloed (24), mixologist en mede-eigenaar van MINT Dinner & Drinks in Waalwijk over bartenden. ‚ÄúBartenden is geen bijbaantje meer maar een echt vak. Daardoor verbetert de algehele kwaliteit van de bar. Er wordt rekening gehouden met ieder aspect van het drankje dat geserveerd wordt, van glaswerk tot ingredi√ęnten." Meer lezen? Download gratis de nieuwste editie van De Caf√©Krant.


Vaste rubrieken
Uiteraard zijn er de vaste rubrieken zoals Kort Nieuws. Hierin ziet u de nieuwste producten van topleveranciers voorbij komen. Heeft u een uniek product dat een plek verdiend in deze rubriek en daarmee onder de ogen komt van alle caféondernemers in Nederland? Neem dan contact op met "Thijs Jacobs"
Download gratis!
Benieuwd naar de nieuwste editie? Download gratis het exemplaar online!
Door Myrtille Vromans:mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Events
Jubileumeditie BBB Maastricht groot succes

De 65e editie van BBB Maastricht was een groot succes en laat consistentie in groei zien. Meer dan 400 exposanten zorgden voor een beursvloer bomvol inspiratie op het gebied van (non)food, drinks en gastronomie. Maar er was vooral aandacht voor innovatie en culinair talent. De toon is gezet voor de ...

Wijn
Speciale wijnactie voor onze lezers!

Vinites biedt onze lezers samen met Francis Ford Coppola Winery een speciale aanbieding aan. Via de webshop kun je gebruikmaken van een aantrekkelijke korting, waarbij je niet 342 euro, maar 300 euro betaalt voor 36 flessen (3 dozen) met twee wijnen: Chardonnay 'Rosso and Bianco' 2017 en Cab...

Bier
Grolsch introduceert Herfstbier 0.0% tijdens Military Boekelo-Enschede

Grolsch introduceert Grolsch Herfstbier 0.0% als onderdeel van de Grolsch Proeverij met daaraan voorafgaand een exclusieve primeur voor de Military Enschede-Boekelo. Als marktleider in het Herfstbok segment biedt Grolsch met Grolsch Herfstbier 0.0% als eerste grote brouwer een verantwoord alternatie...

Ondernemers vaak doelwit van helers

Regelmatig zijn ondernemers het doelwit van helers, bijvoorbeeld doordat zij gestolen producten aangeboden krijgen. Ook worden zij slachtoffer van bedrijfsinbraken of overvallen waarbij eigendommen worden buitgemaakt. In 80% van de gevallen wordt buit geheeld. Gelukkig kunnen ondernemers veel doen o...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Kansspelautomaten in het café; een korte uitleg

Liever reguleren dan verbieden. Dat is in een notendop wat de wetgever al sinds het begin van de twintigste eeuw moet hebben gedacht over kansspelen. Van een kleurrijke en lichtgevende gokkast in het café meer of minder kijkt niemand op, maar dat daarachter een berg aan regelgeving schuilgaat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: