Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

11 juni 2015
Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

Eurest opent vandaag de deuren van Corso Como, een Italiaanse trattoria in het WTC op de Amsterdamse Zuidas. Corso Como is een nieuwe Italiaanse
trattoria op de Zuidas waar gasten terecht kunnen voor een lunch, diner en borrel. De exploitatie van het restaurant is in handen van cateraar Eurest. Corso Como richt zich op de werknemers van het WTC, omliggende kantoren op de Zuidas, passanten en mensen uit de omgeving. Het restaurant is vijf dagen in de week geopend.

*Ook gerechten to go*
Jan Jacob van Donselaar, managing director Compass Group Nederland: "We zijn er trots op dat deze nieuwe ontmoetingsplaats als een verrijking van de Zuidas wordt gezien. De open keuken van Corso Como is een echte eyecatcher en geeft u de gelegenheid om te zien hoe de verse Italiaanse gerechten zoals piadina’s, fingerfood, pizza’s, pasta’s, salades en vis- of vleesgerechten worden bereid. De wijnen, waters en bieren zijn van Italiaanse origine en ook de klassieke grappa of limoncello ontbreekt hier niet! Bent u vaker tot laat op het werk? Geen probleem Corso Como heeft heerlijke gerechten to go!”

Corso Como is niet het eerste buitenlandse concept van Eurest. Op de High Tech Campus in Eindhoven verzorgt Eurest al enige tijd het succesvolle Italiaanse restaurant ‘Al Fresco’ naast het Indiaanse ‘Love my Curry’ restaurant.

Overig nieuws