Nieuwe culinaire hotspot geopend in Amsterdam-Oost

5 september 2018 | Thijs Jacobs

Wie is Dimitri, dat zullen veel mensen zich afvragen. Dimitri gaf in ieder geval zijn naam aan de allernieuwste food, drink en work space in Amsterdam. In Amsterdam-Oost, vlakbij het Oosterpark en om de hoek van het Muiderpoort station, vind je vanaf nu namelijk Dimitri’s Amsterdam, een all-day spot waar je uitgebreid kunt ontbijten, lunchen, dineren en ja, … ook werken. Leuke en aangename bijkomstigheid… Dimitri’s heeft hostess- en modellenbureau Buck Agency onder 1 dak, mensen kijken tijdens het borrelen of eten was nog nooit zo leuk. 

Amsterdam Oost   

Amsterdam Oost is al enige tijd hip en happening. De ene na de andere eigentijdse locatie opent er zijn deuren. De allernieuwste aanwinst aan de East-side is Dimitri’s Amsterdam. Deze all-day spot bevindt zich op de hoek van de Insulindeweg en maakt zijn naam waar: het is er relaxed, je kunt er de hele dag recht, er heerst creativiteit kortom, het ‘buzzt en bruist’. Reden genoeg om deze bar snel te bezoeken en van je bucketlist af te strepen.  

Eten bij de jongste chef van Amsterdam

Bij Dimitri’s Amsterdam staat Ray Drisdale in de keuken, de jongste chef van Amsterdam (22 jaar) en afkomstig van het Okura en Hilton Double Tree. Zijn menukaart is er één om je vingers bij af te likken en biedt een smeltkroes van heerlijke gerechten en bites met een Mediterrane en Arabische inslag. Zo vind je er diverse vega-, vis- en vleesmezzes die je samen kunt delen. Wij noemen een runder tajine, bietenhummus, geroosterde aubergine met saffraanyoghurt. Ook vroege vogels en zoetekauwen kunnen er terecht voor ontbijt met een smoothiebowl en pancakes of een koffie of thee met bananenbrood of een vegan brownie.

Bucketlist 

Naast de goede relaxte sfeer en het lekkere eten en drinken is er nog een reden om een blokje voor om te rijden, namelijk de modellen en hostessen van Buck Agency. Dimitri’s Amsterdam biedt aan niemand minder dan dit recruitment, hostessen en modellenbureau onderdak. En dat heeft een bijkomend voordeel want mensen kijken in deze nieuwe hang-out was nog nooit zo leuk! 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Achtergronden Longread
Cash verdwijnt voorlopig nog niet uit de horeca

Na een jarenlange promotie van pinnen en contactloos betalen, hoor je de laatste tijd steeds vaker de roep om contant betalen. De Nederlandsche Bank laat van zich horen als voorstander van cash. Wat moet je daarmee in de horeca, waar contant geld voor onveilige situaties zorgt? Maatregelen nemen! ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: