Nieuw Beren eetcafé in Zoetermeer

13 maart 2015
Nieuw Beren eetcafé in Zoetermeer

De Beren blijven zich verspreiden in ons land. De eetcaféketen krijgt vanaf dinsdag 24 maart een nieuwe vestiging erbij in
Zoetermeer aan het Noord Aa.

*170 gasten op terras*
Binnenkort kunnen gasten lunchen of dineren met uitzicht over de Zoetermeerse Plas. Op warmere dagen kan men op het terras met ligging op het zuiden plaatsnemen. "Op het terras hebben we plaats voor 170 personen en daarnaast is er ook een gezellige loungehoek met open haard gecreëerd. Omdat we de hele dag zon op het terras hebben, is het hier zowel ’s middags als ’s avonds heerlijk toeven", aldus Sabrina Schaap, franchisenemer van De Beren Zoetermeer. "Ook kun je hier straks voor een gezellige borrel terecht. De vestiging krijgt een zeven meter lange bar met een sfeervolle uitstraling en schenkt een diversiteit aan speciale bieren en wijnen. Parkeren is ook geen probleem op het gratis parkeerterrein voor de deur of langs de kant van de weg."

*Over de Beren*
Met de opening van de vestiging in Zoetermeer zijn er 25 vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. Daarnaast zijn er inmiddels 17 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

"*Meer lezen over de Beren eetcafés? Klik hier!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=beren&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws