Multifunctionele Haagse hotspot geopend

2 juni 2015 |
Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Op 29 juni opende voormalig winkelcentrum de Bazar aan de Hoefkade opnieuw haar deuren. Geheel getransformeerd tot een hub met meeting rooms,
ruimtes voor evenementen en een restaurant én onder een nieuwe naam: BAZAAR OF IDEAS. Deze nieuwste Haagse hotspot is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen gemeente Den Haag, woningbouwcorporatie Staedion en The Student Hotel en is vanaf vandaag open voor buurtbewoners, studenten en (young) professionals.

Koffiebar in Citroënbus
De officiële opening werd verricht door Mariska Eikenaar (directeur WOM), Joris Wijsmuller (wethouder stadsontwikkeling, wonen, duurzaamheid en cultuur), Jaap Uithof (directeur Ontwikkeling Staedion) en Frank Uffen (Directeur Partnerships The Student Hotel). Samen serveerden zij een drankje vanuit een tot koffiebar omgebouwde Citroënbus. Een handeling die symbool staat voor de energie en creativiteit die de bijzondere locatie uitstraalt.

Flexibiliteit
In de BAZAAR OF IDEAS bevinden zich zes flexibel in te delen ruimtes: meeting rooms, een overdekte ‘Winter Garden’ met espressobar, een ‘Catwalk’ en bar-restaurant ‘The Kitchen’. De BAZAAR OF IDEAS vormt hiermee de perfecte plek om te flexwerken of te studeren en is tevens eenvoudig te boeken voor uiteenlopende ontmoetingen en evenementen. Deze nieuwe plek staat geheel in het teken van gemak, inspiratie en flexibiliteit!

Studeren, werken en inspiratie
Frank Uffen van The Student Hotel vertelt: “De BAZAAR OF IDEAS is toegankelijk voor iedereen op zoek naar een mooie plek om te studeren, te werken of een bijeenkomst te hosten. Educatieve instellingen, start-ups, studenten maar ook bedrijven op zoek naar een inspirerende ruimte zullen zich hier thuis voelen.”

Connecting talent
Het vernieuwende concept speelt in op de behoefte van de ruim 30.000 ‘next generation’ studenten in Den Haag, die studeren en leren op een eigentijdse manier: innovatief, ondernemend en internationaal. Connecten staat daarbij centraal: in de traditie van de oosterse markten is de BAZAAR OF IDEAS een ontmoetingsplek voor zowel internationaal als lokaal talent. Een plek waar nieuwe ideeën ontstaan en co-creatie en kruisbestuivingen tot stand komen tussen buren, bewoners en bezoekers. Kortom een bijzondere plek waar leren, ontmoeten, ontspannen en overnachten (in het naastgelegen The Student Hotel) samenkomen.

Everything you can imagine is real
De Bazaar of Ideas beschikt over vier verschillende Classrooms, elk met een eigen karakter. Met afmetingen tussen de 35 en 45m² en een rijke variëteit aan set-ups, zijn deze rooms geschikt voor (bestuurs)vergaderingen en presentaties met gezelschappen van 4 tot 40 personen. Door het creatieve maar tegelijk ook corporate karakter zijn de Classrooms zowel aantrekkelijk voor een out-of-the-box brainstormsessie als voor een formele meeting. Wanneer je meer ruimte nodig hebt, zijn de rooms flexibel te combineren tot een oppervlakte van maar liefst 86m².

Wintergarden
Naast de Classrooms biedt de Bazaar de indoor Wintergarden van 284m², compleet met espressobar. Deze stylish ruimte kan worden geboekt voor grotere evenementen, congressen of beurzen, maar zal daarnaast ook open zijn voor student en freelancers. De Catwalk meet 155m² en is geschikt voor zeer uiteenlopend publiek. Wel eens gedacht aan een charity fair, talkshow of eindexamenpresentatie van jouw kunstopleiding? Steel de show op de Catwalk! Last but not least, is ook de Kitchen onderdeel van de Bazaar. Iets te vieren? Van een cocktailparty tot een chique diner - alles is mogelijk.

Wanneer de Kitchen niet geboekt is, ben je als individuele gast, meer dan welkom voor een voedzame lunch of snelle daghap. Iedere ruimte in De Bazaar is volledig uitgerust met hi-speed internet, audio-visuele ondersteuning en opvallende design features. Ook voor food & beverages wordt gezorgd: homemade, uit de eigen ‘Kitchen’. Alles vanaf vandaag te boeken met één simpele druk op de knop!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Columns Column Thijs Jacobs
Het nieuws? Er is even geen nieuws

Het nieuws? Binnen onze geliefde cafébranche is er al een tijdje geen nieuws. Voor ons gevoel al een hele lange tijd. Zicht op heropening van de horeca is er nog even niet, zeker niet met de coronacijfers zoals we die nu zien. Ja, er is wel aandacht voor de restaurants die heel misschien kunn ...

Drinks Bier
Bavaria doopt nieuwe brouwinstallatie voor nieuwe 0.0% die smaakt als pils 

Vandaag onthult brouwerij Bavaria, onderdeel van Swinkels Family Brewers, haar nieuwste 0.0% brouwinstallatie voor alcoholvrij en alcoholarm bier. Deze brouwinstallatie, genaamd Fenix, stelt Bavaria in staat om een nieuw alcoholvrij bier te brouwen dat schuimt, ruikt én smaakt als een alcohol ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in de horeca

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: