Loungebar Tokyo kiest voor led

8 juni 2012
Loungebar Tokyo kiest voor led

Na een ingrijpende verbouwing is TOKYO de nieuwste aanwinst in uitgaanscentrum De "Rede van Dronten":http://www.derede.nu/. De verlichting van de loungebar bestaat helemaal uit led.

*Lichtverdeling*
De lampen in de loungebar zijn voorzien van rgb. Daardoor zijn overlopende kleurschakeringen mogelijk, van hard naar koud wit tot alle kleuren van de regenboog. Op eenvoudige wijze kan de kleurweergave, lichtintensiteit en lichtverdeling worden bijgesteld.

*Duurzame karakter*
Bedrijfsleider Jeroen Groot van het horecacomplex is zeer te spreken over het eindresultaat. "We wilden niet het zoveelste bruine café zijn, maar een etablissement met een internationale sfeer." Daar hoorde ook een uniek lichtplan bij, vond De Rede Van Dronten. De keuze van de horecagelegenheid om voor honderd procent led te gaan was het duurzame en energiezuinige karakter. "Zeer onderhoudsvriendelijk, want deze lampen zijn niet stuk te krijgen. Bovendien hebben ze een flink aantal branduren. Je hebt er dus geen omkijken meer naar", vertelt Groot. Het hoge rendement gekoppeld aan het lage energieverbruik gaven de doorslag om te kiezen voor led.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws