PJZ Levens lanceert 'enorme innovatie'

9 oktober 2012 |
PJZ Levens lanceert 'enorme innovatie'

Op 29 oktober, de eerste dag van het Prikkel je Zintuigen-evenement, lanceert Levens Cooking & Baking Systems, een bijzondere 'enorme innovatie', aldus eigenaar Joris Levens.

Apparatuur Levens
In het Culinair Pretpark waar het Prikkel je Zintuigen-evenement plaats vindt, zal Levens op negen verschillende plaatsen hun professionele apparatuur demonstreren en workshops geven. "We geven bijvoorbeeld een masterclass inductie koken, laten zien wat je allemaal kunt doen met een combisteamer en er is een cursus bake off. In deze cursus laten we innovatieve producten van verschillende bake off leveranciers zien", vertelt Levens.

Klap op de vuurpijl
"We presenteren op 29 oktober een enorme innovatie. Een innovatie die op een professionele manier voedselbereiding gemakkelijker, preciezer, sneller en energiezuiniger maakt", aldus de eigenaar van de keukenleverancier.

Prikkel je Zintuigen
"Het worden drie professionele dagen waarbij bezoekers innovatieve workshops kunnen volgen en daarmee input krijgen voor bijvoorbeeld een nieuwe menukaart en kostenbesparing. Het wordt vooral een dag met diepgang waarbij de bezoeker erg wordt verrast."

Inschrijven en gratis entree
Op 29, 30 en 31 oktober opent de Cooking & Baking Plaza van Levens in Gilze haar deuren voor chef-koks en horecaondernemers uit de hotel-, restaurant-, (eet)café- en cateringbranche. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt! Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van dit nieuwste culinaire evenement. Via de inschrijvingstool kunt u zich inschrijven.
Openingstijden
Het Culinair Pretpark is geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Het ochtendprogramma begint om 9.30 uur tot 14.00 uur en het middagprogramma start om 12.30 uur tot 17.00 uur. Alle activiteiten staan in het teken om voor u als horecaondernemer uw zintuigen te laten prikkelen. Op een bijzondere en onvergetelijke wijze.

Bijzondere ontvangst
Zo wordt u al meteen verrast bij binnenkomst door een bijzondere ontvangst. U kunt inspiratie opdoen bij de organiserende bedrijven, Deli XL, Levens Cooking & Baking Systems en Mise en Place. Deze kennis kunt u vertalen naar innoverende oplossingen in uw horecaonderneming.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: