KHN en WNF slaan handen ineen voor duurzame vis

11 januari 2010
KHN en WNF slaan handen ineen voor duurzame vis

Tijdens de nieuwjaars-receptie van Koninklijke Horeca Nederland op de Horecava 2010 werd er door het Wereldnatuurfonds aandacht gevraagd voor duurzame vis in de horeca. Het WNF is samen met de branchevereniging groot voorstander van het gebruik van vis die is gevangen volgens het Marine Stewardship Counsil (MSC). KHN ondersteunt daarom het initiatief om "duurzame vis op de kaart te zetten":http://duurzamevisopdekaart.nl en heeft aangekondigd nauw samen te gaan werken met het WNF. Pizzaketen New York Pizza gaf alvast gehoor aan de wens en presenteerde tijdens de borrel de eerste pizza met duurzaam gevangen tonijn. Zo overhandigde Philipe Vorst van New York Pizza twee pizza tonijn aan directeur van Koninklijke Horeca Nederland Lodewijk van der Grinten en Carel Drijver van het WNF. Dat deze pizza's net iets lekkerder smaakten lijkt evident.

~Horecava 2010 Amsterdam, Frank Lindner~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecava%20nieuwsbericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20horecava%20nieuwsitem%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/khn-en-wnf-slaan-handen-ineen-voor-duurzame-vis/

Overig nieuws