Kelners met vaste hand gezocht!

8 juni 2012
Kelners met vaste hand gezocht!

Op zondag 1 juli 2012 kan iedereen met een vaste serveerhand meedoen aan de Delirium Kelnerloop. De strijd op het Gemeenteplein in Melle gaat niet alleen om snelheid maar ook behendigheid, zo meldt Bier.Blog.
De snelste man en vrouw en de origineelst verklede deelnemer kunnen een jaar lang gratis Delirium Tremens tegemoet zien. Dit is het belangrijkste bier van de Belgische brouwerij Huyghe. Met een dienblad met bier is het de bedoeling zo min mogelijk te morsen en tegelijkertijd zo snel mogelijk een parcours af te leggen.

*Verkrijgbaarheid in Nederland*
Het lijkt erop dat het Belgische bier Delirium in Nederland ook steeds meer terrein wint. In week 23 en 24 zal bij de Mitra slijterijen voor het eerst Delirium Tremens, Delirium Red en La Guillotine verkrijgbaar zijn.

*Aanmelden*
Voor wie toch gaat voor een jaar lang gratis Delirium Tremens: om 14.30 uur zal de kelnerloop voor volwassenen plaatsvinden op het Gemeenteplein. Voor deelname is het wel belangrijk om jezelf op te geven voor 20 juni 2012 via infodienst@melle.be. De kelnerloop is een samenwerking van de gemeente Melle, de Melse sportraad, Joggingclub Kouterlopers, Brouwerij Huyghe en de Confrérie van de Roze Olifant.

Overig nieuws