Kassa levert meer op dan het kost

2 april 2014
Kassa levert meer op dan het kost

De bediening en afrekening in café kunt u eenvoudig laten automatiseren. Het grootste voordeel? Dat het meer oplevert dan het kost. Zeker wanneer u "Van Hessen":http://www.vanhessen.nl/nl/industries/bars-pubs vraagt uw café te automatiseren. De
mogelijkheden zijn eindeloos; zo kunt u bestellingen opnemen aan de tafel met een mobiel toestel én als ondernemer uitgebreide rapporteringscijfers bestuderen? Goed voor de inkoop en uw portemonnee.

*Zoveel voordelen*
Er zijn zoveel voordelen. In de eerste plaats wint u geld, want geen bestelling gaat verloren. Elke rekening klopt als een bus. Daarnaast wint u tijd. Een bestelling opnemen gaat sneller. Alles seint u meteen door naar de keuken of de bar. En de rekening maken duurt één seconde.

*Beperk de impact van uw personeelsverloop*
U bent niet de enige winnaar door uw slimme investering. Ook uw medewerkers winnen. Want dankzij de intuïtieve bediening van de kassa, hebben ze zo goed als geen opleiding nodig. Een enorme troef als u kampt met een groot personeelsverloop. En ook uw gasten winnen, want zij worden sneller en beter geholpen.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws