Jubilerend Heinz introduceert programma voor horeca

27 augustus 2009 |
Jubilerend Heinz introduceert programma voor horeca<

Voor Heinz Foodservice Nederland is het 140 jarig jubileum van de onderneming aanleiding om horeca-ondernemers die anno 2009 hun droom realiseren te steunen met een supportprogramma. Het bedrijf wil hiermee talentvolle koks of horecaondernemers helpen zich te kunnen focussen op datgene waar ze zelf goed in zijn. In de maanden september, oktober en november 2009 maken horecaprofessionals kans op Heinz Horeca Support.

De hoofdprijs is een advies op maat over de bedrijfsvoering van de onderneming ter waarde van 10.000 euro. Dit budget kan naar eigen inzicht worden besteed aan advies en realisatie van de droomplannen voor én achter de schermen. Er zijn ook twee quickscans te winnen bij het horeca-adviesbureau Hopman Kersten ter waarde van elk 1.500 euro. Een quickscan levert een rapportage op met tips en advies over bijvoorbeeld de inrichting, de presentatie en het personeel.

Op Heinzhoreca.nl kan iedere horecaondernemer een korte impressie inzenden van zijn of haar geesteskind. Een originele formule, concept of recept dat de basis is van een bestaand bedrijf of toekomstige onderneming. Een vakjury beoordeelt de inzendingen. De jubileumactie is een onderdeel van een nieuwe campagne van Heinz voor de professionele markt onder de noemer ‘Heinz. Original for Originals.’

Meedoen aan de actie kan vanaf 1 september.

De RestaurantKrant; Lunchroom; Hospitality Management; De CaféKrant, Frank Lindner


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Bier Brouwerijen
Vier brouwerijen sluiten zich aan bij Nederlandse Brouwers

Brouwerij Two Chefs Brewing, Kompaan Dutch Craft Beer Company, Brouwerij Noordt en Brouwerij Duvel Moortgat Nederland zijn per februari 2020 lid bij Nederlandse Brouwers. Hiermee telt de vereniging Nederlandse Brouwers voortaan veertien leden, die samen ruim 95 procent van de bierproductie in Nederl...

PUZO bar opent haar deuren in Amsterdam

PUZO maakt uitsluitend gebruik van duurzame producten van hoogstaande kwaliteit. Geen junkfood, maar fusion recepten bereid met natuurlijke ingrediënten. Zo puur mogelijk, zonder onnodige extra’s. Goed voor jou en de wereld om je heen. PUZO’s zijn driehoekige rijstpakketjes met daa...

Columns Bier
Column Richard Moerkerk: Vader Jacob ...

Het mooie aan bier is dat het verweven zit in veel van ons dagelijks leven. Bijvoorbeeld in (straat)namen, kinderliedjes of uitdrukkingen in de Nederlandse taal. Metten zijn ochtendgebeden van monniken. Het woord stamt af van het Latijnse matutinus, dat ‘ochtend’ betekend. De metten z...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Events Brouwerijen
Heineken terug als hoofdsponsor van SAIL

Heineken verbindt zich als hoofdsponsor aan de jubileumeditie van SAIL, van 12 tot en met 16 augustus voor de 10e keer in Amsterdam. De brouwer was in 1975 al betrokken bij de start van SAIL, toen vanwege het 700-jarig bestaan van Amsterdam. Als Nederlands icoon met de wortels in Amsterdam wil Heine...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: